BLOGG: VAR, Rammel og Bjørkmann – og blås i naboen! – ØIF Arendal

BLOGG: VAR, Rammel og Bjørkmann – og blås i naboen!

Ingrid og Kari Sunde stusser over kritikken klubbens kaptein har fått av kveldens motstander – og mer til!

Kari og Ingrid Sunde gleder seg til kamp. Det er det vel liten tvil om.

Svermens Ingrid og Kari Sunde skriver som vanlig kampblogg. Kveldens finale starter klokken 19:15 i Sparebanken Sør Amfi:

Onsdag ble en deilig kveld. Vi sa det på forhånd, gutta slår tilbake og det var magisk å sitte på No1.Sportsbaren da vi vant i Terningen. Aller helst ville vi vært i Terningen Arena. Vi var litt nedfor, mest av alt fordi laget fortjener å ha så mange supportere som mulig ringside og det føltes veldig som vi sviktet dem.
Heldigvis var vår fantastiske supportersjef på plass, denne gangen med både tromme og megafon! Ny finale og alt kan skje, det står 1-2 favør Elverum og vi jakter på utligning til 2-2!

Ingen, bortsett fra ØIF Arendal-familien, hadde troa på en fjerde finale. Kanskje det til og med var noen tvilere innad i «familien». Derfor var det ekstra deilig! 

Vi så på Twitter at Elverum vant med en tynn tropp i Arendal sist lørdag. Okey? På skadelisten står Mathe og Moen, og Langås fikk rødt kort tidlig i kampen. Elverum står uten venstrehendt bakspiller men de har likevel fem bakspillere som alle er av høy klasse og påvirker resultatet. Elverum har den beste og bredeste stallen og er det laget som er minst sårbare når det kommer til skader. 

Vi oppdaget at markedssjef Björkman også har vært ute på Twitter og Facebook. Han deler en artikkel fra TV2 som handler om VAR som hjelpemiddel for dommere. Han skriver følgende: «VAR eller ikke? Tror Rammel skal være glad for at kun Stig Tore og ikke også Simen Holand er ute med gips.»
Hva tenker Björkman? At Rammel nyter at motspillere blir hardt skadet? En kommentar antyder at Rammel bevisst går inn for å skade noen. Han kaller det en «Rammel-takling». Ja, for vi har jo aldri sett den type taklinger før.
En annen kommentar oppfordrer til buing når Rammel blir presentert og hver gang han har ballen. Helt greit, men litt spesielt når vi ble bombadert med kjeft for å være ufine med enkeltspillere. 

Men nok om Elverum. I kveld er det ØIF Arendal som gjelder! For skal vi klare å gjenta bragden fra Terningen Arena, må supportere og tilskuere slippe seg løs. Vi vet at spillerne får ekstra energi når det koker på tribunen, når vi støyer, buer og gjør alt for å forstyrre motstanderen!
DET vil vi høre i Norges RÅESTE arena i kveld! Sørlendinger er til vanlig veldig trauste og altfor mange tenker på hva andre vil si dersom de er litt gale på tribunen. Ikke bry dere om naboen! De har nok med sitt!
Så håper vi så mange som mulig kler seg i rødt! Vi nevner det ofte, men vi forstår faktisk ikke hvorfor ikke flere tar på seg fargene til ØIF Arendal. Arenaen vår hadde blitt komplett med 2000 tilskuere i samme farge. Sist, men ikke minst må spillerne våre opp på samme nivå som onsdag – og enda litt til. Klarer de det, blir det moro. 

Det er «bare» håndball men alt blir liksom litt bedre når man har vunnet og spesielt mot Elverum – og som store underdogs. Nå håper og tror vi at Arendals befolkning møter opp.
Vi har hatt troa hele veien! Etter kampen på onsdag bør også tvilerne fått troa! 

PS: Det ryktes om to fulle busser fra Taigan. Alt ligger til rette for en heidundrandes håndballkveld! Møt opp!  GOD KAMP!