BØRM: – Superstolt av hvordan denne byen har backet oss – ØIF Arendal

BØRM: – Superstolt av hvordan denne byen har backet oss

ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm er stolt av hvordan Arendal har backet og støttet spillerne i sluttspillet. Nå venter en velfortjent ferie for dansken som endte opp med 2.plass på toppscorerlista i sluttspillet.

Frederik Børm har levert et solid sluttspill og markert seg kraftig, men det holdt likevel ikke mot Elverum lørdag kveld.

– Jeg er superstolt av hvordan byen har backet oss opp i dette sluttspillet. De har vært en stor støttespiller for oss i dette sluttspillet. Fantastisk, skryter Frederik Børm etter lørdagens 34-28 tap i den fjerde sluttspillfinalen foran over 2300 tilskuere i Sparebanken Sør Amfi. Dermed er sesongen 2021/2022 over.

-Noe skid
Børm er klar på at Elverum var bedre enn ØIF Arendal lørdag kveld og vant sluttspillet fortjent. For det ble vel tøft mot Elverum som ble trippelmestere denne sesongen.
– I dag var de flere ganger bedre enn oss. Totalt sett vant de 3-1 i kamper og de tar sluttspillet fortjent, men jeg er samtidig stolt av vår progesjon utover i sesongen. Det er noe skit å tape, men det er sånn det her, sier Børm til oifarendal.no mens han ser Elverum dusje hverandre i champagne etter kampslutt.

Ferie
Nå blir det et par dager med restitusjon før ferien er et faktum for Børm og resten av ØIF-troppen. For denne sesongen har vært langt.
– Klart vi er slitne nå. Det er en velfortjent ferie som venter, fastslår Børm.

Dansken, som kom fra fransk håndball i fjor sommer, scoret syv mål også i kveld. Han endte på 2. plass på toppscorerlista med solide 44 mål i sluttspillet, kun slått av Olaf R. Hoffstad (46 mål).