HOFSTØL: – Nå er min tid i ØIF Arendal over – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Nå er min tid i ØIF Arendal over

Avtroppende ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl sier det kjennes greit at trenerkarrieren i moderklubben er over.

Klubblegenden André Jørgensen Hofstøl ledet ØIF Arendal i sin siste kamp lørdag kveld.

– Sesongen som helhet er bra med to sølv og ikke minst at vi får presset frem en fjerde finale mot Elverum i sluttspillet. Nå er min tid i ØIF Arendal over og det kjennes helt greit akkurat nå, medgir Jørgensen Hofstøl som med hjelp av Luka Panza har gått fra krisemøter til tro på cupfinalegull og sluttspillgull i mai og juni.

Gir seg
Jørgensen Hofstøl har allerede begynt i ny jobb for flyselskapet Norse, men han erkjenner at ferien blinker der fremme om et par ukers tid. Etter kampslutt ergrer han seg over at laget ikke gjorde en god kamp i et feststemt Sparebanken Sør Amfi. Over 2300 tilskuere laget støtte laget og rammene var en sluttspillfinale verdig.
– Jeg synes ikke vi gjør en god kamp. Vi starter med for dårlig tempo og det virker ikke som vi er der vi bør være. Det forplanter seg litt, men vi kjemper likevel bra. Det svinger veldig og det ender opp med et større tap enn nødvendig. Vi brenner fire-fem straffekast og flere av nøkkelspillerne kommer aldri helt i gang. Da taper vi mot Elverum. For så gode er Børges (red.anm: Lund, Elverum-trener) gutter. De vinner fortjent fastslår han.
– Publikum leverer?
-Rammen er helt topp og da er det kjedelig at vi ikke leverer varene, svarer han.

Elverum-trener Børge Lund og avtroppende ØIF-trener André Jørgensen Hofstøl har spilt sammen på landslag og i Aalborg. Lørdag sto de på trenerbenken for hver sine lag.


Unner kompisen
Selv om Hofstøl står igjen med to sølv denne sesongen, erkjenner og gjentar han at Elverum har vunnet alt oppskriftsmessig denne sesongen.
– De spiller uten keivhendte bakspillere og viser hvilken klasse de har. De vinner fullt fortjent og jeg unner min gode kompis Børge dette. Det er bare å gratulere dem, avslutter André Jørgensen Hofstøl overfor oifarendal.no.
Og nettredaksjonen har vel hele byen bak seg når vi også takker André for mange, flotte og herlige opplevelser i Sparebanken Sør Amfi gjennom sesongen.

Takk, André! Og god, velfortjent ferie!

PS: Luka Panza fortsetter som trener i ØIF Arendal. Nærbøs suksesstrener Heine Jensen overtar ØIF Arendal i sommer.