IMSGARD: – Det er få som Sondre igjen – ØIF Arendal

IMSGARD: – Det er få som Sondre igjen

Elverum-målvakt Emil K. Imsgard var banens gigant. Etter kampen skrøt han uhemmet av Sondre Paulsen. ØIF Arendal-legenden spilte sin siste kamp lørdag kveld.

Emil K. Imsgard ble kåret til Elverums beste lørdag kveld.

Etter kampen snakket Elverum-målvakten og Sondre Paulsen sammen. Godordene var mange. For lørdag var det slutt for Sondre Paulsen og Elverums målvakt medgir at det blir rart å ikke møte Paulsen på banen i fremtiden.

– Det står stor respekt av det Sondre har gjort på banen og det han har betydd og betyr for håndball-Norge og ØIF Arendal. Han er en av klubbens største legender og skal vel opp på en hall of fame-vegg, skryter Imsgard som reddet samtlige straffekast (!) i lørdagens finaleseier 34-28.
-Det er få som Sondre igjen i norsk håndball. Han har alltid vært stabil og vært i samme klubb hele karrieren. Det er ikke så mange som er det lenger. Han fortjener massiv respekt. Han er rett og slett Mr. Arendal sammen med Eirik (red.anm: Heia Pedersen), sier han videre.

Sondre Paulsen spilte lørdag sin siste kamp i Sparebanken Sør Amfi.

Stolt
Imsgard ble kåret til banens beste spiller av lørdagens finalejury. Han reddet totalt 31% i kveldens kamp. ØIF Arendals Ivan Eres reddet 35% av skuddene da han kom i andre omgang. At Elverum har sikret seg tre gull denne sesongen er den karismatiske målvakten naturlig nok svært fornøyd med.
– Superstolt! svarer han.
– Det har vært en lang sesong. Vi har vært gode og stabile og jeg mener vi har tatt tre fortjente gull.
Neste sesong blir det enda kraftige satsing i blant annet Kolstad.
– Det er bra for norks håndball at klubber ruster opp og investerer. Da blir det enda større trøkk og det liker vi, avslutter Emil K. Imsgard som erkjenner at det antakelig blir feststemning på bussen hjemover mot Elverum lørdag kveld.