BØRSEN: Sesongens vanskeligste… – ØIF Arendal

BØRSEN: Sesongens vanskeligste…

Det var kamp om børspoengene etter finaleseieren mot Elverum onsdag kveld.

Frederik Børm ble belønnet med full pott av juryen for innsatsen mot Elverum onsdag kveld.

For det ble en fin revansj for ØIF Arendal etter lørdagens tap foran et feststemt publikum i Sparebanken Sør Amfi. Mange spillere leverte en solid prestasjon i Terningen Arena og børsjuryen hadde en krevende jobb. Dog, her er børspoengene i sin helhet:

ØIF Arendals danske forsvarsgeneral Frederik Børm leverte syv spillemål og et solid forsvarsspill og blir belønnet med 5 poeng og full pott av juryen.

Jørg William Fiala Gjermundnes hamret inn seks mål og var toneangivende med forløsende scoringer. Den unge kristiansanderen blir belønnet med 3 poeng for innsatsen onsdag kveld.

Deretter blir det veldig, veldig jevnt. I børsjuryens interne poengsystem skilte det få poeng mellom Mario Matic, Magnus Søndenå, Kristijan Jurisic og Olaf R. Hoffstad. Kvartetten leverte alle en god kamp, men det ble Mario Matic og Magnus Søndenå som fikk de siste poengene.

Matic, som styrte ØIF-skuta, får to poeng på børsen, mens Søndenå får 1 poeng.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen onsdag bestod av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Noah Hansen Klock.

Det kan du også gjøre! Billetter til lørdages finalefest i Sparebanken Sør Amfi kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/564