JURISIC: – Det gjør jobben min vesentlig lettere – ØIF Arendal

JURISIC: – Det gjør jobben min vesentlig lettere

Kristijan Jurisic leverte en solid kamp i ØIF Arendals mål onsdag kveld. Han endte med en redningsprosent på 33. Han skryter av forsvaret i kampen der Elverum kun maktet å score 25 ganger.

Kristijan Jurisic. Arkivfoto

Jurisic ble svært sentral utover i onsdagens finale.

– Selvfølgelig kunne jeg ha plukket et par til, men jeg følte at jeg var på ballene og hadde ok kontroll, sier Jurisic om egne prestasjoner og spill i første omgang til oifarendal.no sent onsdag kveld.

Steppet opp
Selv om ØIF Arendal kun slapp inn 13 mål i første omgang, hadde Jurisic enda mer på lur utover i andre omgang. Målvakten, som uansett kan se tilbake på en solid sesong i ØIF-målet, reddet jevnt og trutt og var svært delaktig i at ØIF Arendal tok med seg 30-25 og en ny og fjerde finalekamp til lørdag.
– Andreomgangen ble bare en fortsettelse på grunnlaget som ble lagt i første omgang. Alle hadde en felles tro på at det var mulig og samtidig var vi veldig klare på at vi ønsket å vise oss fra en mye bedre side enn sist. Det er et par spillere som forlater oss og vi som lag skylder de en siste kamp i Sparebanken Sør Amfi, sier Jurisic og sikter til Sondre Paulsen, Richard Lindstrøm, Lars Jakobsen og Kristian Rammel som alle spiller sin siste hjemmekamp i ØIF-drakta til lørdag.

Analyse
Jurisic trekker frem det lagkompisene, ØIF-trener Luka Panza og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl har gjentatt til det nær kjedsommelige denne sesongen – godt analysearbeid, som en suksessfaktor for snuoperasjonen i Elverum onsdag kveld.
– Vi har brukt en del tid på å analysere hva vi slet med sist og gjorde de nødvendige justeringene. Resultatet av at vi slipper inn 25 mål skyldes gode forberedelser og god intensitet i forsvar. Forsvaret leverte en strålende kamp og hever seg fra sist. Det gjør jobben min vesentlig lettere og gir oss selvtillit i angrep, sier han videre.

Restitusjon
Som resten av ØIF Arendal og Elverum-spillerne begynner sesongen å slite på håndballkroppene. Etter lørdagens kamp har Jurisic og ØIF-spillerne spilt ikke mindre enn ni kamper medregnet bortekampen mot Drammen 6.mai.
– Akkurat nå er planen å hvile for å kunne komme opp igjen på samme nivå som idag. Nå skal vi være fornuftige med belastning og restitusjon og å sørge for at det blir en stor fest i Sparebanken Sør Amfi, avslutter ØIF Arendal-målvakt Kristijan Jurisic overfor oifarendal.no sent onsdag kveld.

Billetter til lørdages finalefest i Sparebanken Sør Amfi kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/564