Elverum uten stjernespiller – Matic på dommerkortet – ØIF Arendal

Elverum uten stjernespiller – Matic på dommerkortet

I kveldens TV2 Sport 2-sendte finaleoppgjør stiller ØIF Arendal og Elverum med følgende lag.

ØIF Arendal stiller med følgende lag:
Kristijan Jurisic, Ivan Eres, Herman Thysted, Olaf R. Hoffstad, Henrik Øygarden, Lars Jakobsen, Frederik Børm, Mario Matic, Sondre Paulsen, Richard Lindstrøm. Jørg William Fiala Gjermundnes, Sander L. Simonsen, Sebastian L. Simonsen, Magnus Søndenå. Adrian G. Evensen, Kristian Rammel.

Mario Matic satt på benken i drøye 55 minutter for ØIF Arendal i den første finalekampen.

Elverum stiller med følgende lag:
Emil K. Imsgard, Torsten Fries, Josip Vidovic, Christopher Hedberg, Kristian H. Larsen, Kasper T. Lien, Simen H. Pettersen, Niclas Fingren, Tobias S. Grøndahl, Orri F. Thorkelsson, Aron D. Palsson, Endre Langaas, Eric Johansson, Erlend Stafest, Sindre Heldal, Thomas Solstad.

Det betyr at 12-målsscoreren fra cupfinalen, Stig-Tore Moen Nilsen ikke spiller kveldens finale.