VIDOVIC: – Kanskje den beste kampen denne sesongen – ØIF Arendal

VIDOVIC: – Kanskje den beste kampen denne sesongen

Tidligere ØIF Arendal-spiller Josip Vidovic mener dagens cupfinale var den gøyeste i norsk håndball denne sesongen.

Josip Vidovic.– Ja, det var kanskje det beste kampen mellom to norske lag denne sesongen. I alle fall den gøyeste, smiler Josip Vidovic.

Seiersglis
For det var unektelig spesielt for kroaten å spille mot eks-klubben han vant NM-gull med mot Bodø – og nåværende Elverum-trener Børge Lund – i 2014.
– En skikkelig bra kamp hvor det var jevnt til slutt. Det var først da Torsten (red.anm: Fries) reddet på slutten at kampen ble avgjort. Mye fart, et publikum som ga alt og gode rammer. Kanskje den beste kampen mellom to norske lag denne sesongen, vurderer og fastslår Vidovic.

Kompisen gråt
Etter kampslutt måtte Sondre Paulsen ty til tårene. Følelsene tok rett og slett overhånd for Vidovic’ gode kamerat og lagkamerat siden sommeren 2014.
– Jeg prøvde å finne ham rett etter kampslutt, men jeg får ringe ham etterpå. Jeg forstår at både han og ØIF Arendal er skuffa idag. ØIF Arendal spiller en veldig god kamp, men taper. Jeg forstår godt at han og resten av gutta er skuffa idag, sier han mens han ser bort på Jørg William Fiala Gjermundnes i pressesonen.
– Men du er glad, antar jeg?
– Ja, det er jeg. Veldig glad. Det er stort å vinne cupfinalen på ny, svarer og smiler Josip Vidovic.

For det var rett og slett en forrykende forestilling i Nye Jordal Amfi lørdag. Det har Josip Vidovic helt rett i.