LUND: – Det var krevende å få kontroll på kampen – ØIF Arendal

LUND: – Det var krevende å få kontroll på kampen

Elverum-trener Børge Lund mener dagens cupfinale var god reklame for norsk herrehåndball.

Børge Lund.– Det var mange gode prestasjoner hos begge lag. For oss var det krevende å få kontroll på kampen og ØIF Arendal. Begge lag spiller en fin, attraktiv og variert håndball idag. All honnør til ØIF Arendal, men vi er selvfølgelig stolt av å dra denne hjem. Det føles godt, sier Børge Lund til oifarendal.no etter kampslutt.
Lagene fulgte hverandre tett i dagens finale.
– En god reklame for norsk herrehåndball, mener han.

Avgjørende?
Da ØIF Arendals Lars Jakobsen fikk rødt kort sto det 28-28. Det var siste gang lagene sto likt på måltavla.
– Hva ble avgjørende idag?
– Torsten Fries reddet et par veldige viktige på slutten der. Det er det som blir avgjørende for at vi tok hjem gullet, svarer Børge Lund.

Kan møte
Dagens kamp kan fort bli en generalprøve til mellom tre og fem sluttspillfinaler. Både ØIF Arendal og Elverum kan sikre finalespill med seier over henholdsvis Nærbø (onsdag) og Drammen (neste fredag).
– Det kan fort bli oss mot ØIF Arendal i sluttspillfinalene. Det blir spennende å se hvordan disse gutta her vil håndtere et favorittstempel mot Drammen. Drammen må ikke bare snu det, men vinne tre på rad. Vi må dra frem vårt beste spill for å sikre en finalebillett, sier Lund videre.

For sesongen er langt fra over.