FØLELSESFYLT: – Det blir ingen skilsmisse – ØIF Arendal

FØLELSESFYLT: – Det blir ingen skilsmisse

Supporterdronning Kari Sunde var høyt oppe – og litt lavt nede – etter gårsdagens seier og seier over kjæresten og Runar-trener Leif Gautestad.

For det er liten tvil om at ØIF Arendals supporterdronning har hatt nok med å håndtere følelsene de siste ukene. For det er ikke bare bare å ha en kjæreste til trener på motstanderlaget samt to gode venner i samme klubb, Kenny Ekman og Martin Lindell.
– Jeg fikk en prat med Leif etter kampen og selvsagt var han utrolig skuffet. Da gjør det litt vondt for meg også. Jeg håper at «mine» gutter i Runar etterhvert kan unne oss en plass i semifinalen, sier Sunde dagen derpå.

2-2
For i 2021-2022 sesongen endte det 2-2 i kamper mellom ØIF Arendal og Runar Sandefjord. Sandefjordingene vant begge seriekampene, mens ØIF Arendal vant begge sluttspillkampene.
– Fy fader så gode våre ØIF-gutter har vært i begge oppgjørene nå. Det er bare helt fantastisk å se spenningsnivået, jubelen og jeg er helt vilt stolt! Leif og Runar har også gjort en kjempesesong og at det står 2-2 lagene mellom er vel rettferdig, mener hun.
Både Agderposten og Sandefjords Blad har skrevet om Sunde og Gautestad og deres følelsesliv i forbindelse med møtene lagene mellom.
– Blir det skilsmisse nå?
– Nei, det blir ingen skilsmisse, smiler hun.

For håndball er følelser. Det er Kari Sunde et stjerneeksempel på!