Solid omgang! Jurisic med maktdemonstrasjon! Vil det holde? – ØIF Arendal

Solid omgang! Jurisic med maktdemonstrasjon! Vil det holde?

ØIF Arendal fortsatte der de slapp søndag kveld i Runarhallen, med å kjempe Runar ut av Sparebanken Sør Amfi i første omgang. Andre omgang ser du på Direktesport.

Kristijan Jurisic.

Runars Sander Myklebust åpnet med å score 1-0, men derfra og ut omgangen handlet det aller meste om ØIF Arendal. Frederik Børm utlignet til 1-1 og Runar tok riktignok ledelsen igjen til 2-1, men det var ØIF Arendals omgang. Etter en rekke perler av Jørg William Fiala Gjermundnes, en maktdemonstrasjon av Kristijan Jurisic og en seriøst, alvorlig kampklar Olaf R. Hoffstad sto det 10-4 favør ØIF Arendal etter 16 minutter. Da hadde dagens dommerpar allerede delt ut fem utvisninger til sammen.
Det var tidvis amper stemning på parketten, men det angikk hverken nevnte Jurisic eller Jørg William Fiala Gjermundnes. Duoen fortsatte storspillet – takket være solide lagkamerater. Forsvarsspillet var tidvis outstanding. Etter 20 minutter sto det 12-6 på kuben i Sparebanken Sør Amfi. Da hadde Fiala banket inn fire mål, Hoffstad fem mål og Jurisic hadde 50 i redningsprosent – flere av dem av det høyst spektakulære slaget.
Runar utnyttet deretter et par ØIF Arendal-feil og reduserte til 14-9, men da dukket Sander L. Simonsen som med sin 15-9 fra relativt spiss vinkel.

Jurisic var omgangens desiderte beste spiller med 50 i redningsprosent. ØIF Arendal leder 15-10 til pause.

ØIF Arendal er videre til semifinalen ved seier. Vinner Runar må lagene ut i en tredje, avgjørende kamp.