Blir kvartfinalen avgjort i kveld? – ØIF Arendal

Blir kvartfinalen avgjort i kveld?

ØIF Arendal åpnet sluttspillet på best tenkelig vis borte mot Runar Sandefjord søndag kveld. Seier i kveld betyr semifinale. Tap betyr en tredje kvartfinalekamp til helgen.

Jørg William Fiala Gjermundnes.

ØIF Arendals eks-trener Leif Gautestad, Kenny Ekman, Martin Lindell og Christoffer Rambos Runar Sandefjord har levert en god sesong i Rema 1000-ligaen. En bronseplass ga også muligheten til å velge ØIF Arendal som kvartfinalemotstander. Det valget fikk seg en knekk søndag kveld. ØIF Arendal vant 30-23 og viste gjennom hele kampen at innsats, tæl og tempo er ingredienser som ofte er avgjørende faktorer når kamper skal avgjøres.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/25/siste-lover-mega-overraskelse-onsdag/

I kveld er det flere kamper i kampen. Vil Richard Lindstrøm temme Martin Lindell på ny? Vil Olaf R. Hoffstad igjen vinne duellen mot Runar-målvakt Joachim S. Christensen? Vil interntabellen mellom ØIF Arendal og Runar være uavgjort etter kveldens match (2 seire hver denne sesongen)? Vil Leif Gautestad slå tilbake med nye taktiske varianter mot Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl? Vil Frederik Børm og Kristian Rammel på ny vinne duellen mot ØIF Arendals tidligere publikumsfavoritt Kenny Ekman? Vil Kari Sunde ha sine ord i behold om at Gautestad valgte feil lag i kvartfinalen?

Vil ØIF Arendal følge opp søndagens prestasjon? Eller blir det nødvendig med en tredje kvartfinalekamp til søndag for å avgjøre hvem som går til semifinalen? Svaret får du i Sparebanken Sør Amfi i kveld rundt klokken 20:30!

PS: Vi lover publikum en mega-overraskelse i kveld! Følg med!