#LAGETBAK: Takk, Trygve Røisland. Takk! – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Takk, Trygve Røisland. Takk!

Oppmann, altmuligmann, reservepappa, problemfikser, sjelen, hjertet og ikke minst vår fantastiske klubblegende Trygve Røisland legger opp.

Trygve Røisland mottok velfortjent hyllest av ØIF Arendal i går kveld, her representert ved styreleder Bjørn Jensen (t.h) og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

For det er en sann klubblegende som gir seg på fulltid etter årets sesong i ØIF Arendal. Det er sjeldent uttrykket «ingen over, ingen ved siden av» er mer beskrivende for én persons betydning i en idrettsfamilie gjennom mange, mange år. Trygve Røisland er en institusjon. Trygve Røisland er kultur. Trygve er Trygve!

Inn med barna
For Røisland startet som mange andre som engasjert far i idrettsmiljøet ved å bidra som oppmann, støttespilller og alle andre bidrag som gjør at barn og unge kan utøve idrett, nemlig å støtte som far. Han var i en årrekke selve symbolet på frivillighet og stabilitet i det gamle samarbeidet som bar navnet TGS Arendal (Trauma, Grane og Sørfjell) på kvinnesiden i byen. Etter noen år gikk ferden videre til ØIF Arendal og siden har Røisland lagt ned så mye innsats at Trygve og ØIF Arendal har gått i en symbiose.Nå, etter en årrekke i rollen som oppmann – med sterkt utvidede arbeidsoppgaver – gir han seg – eller tar en pause som det ofte kalles når alle «vet» at han helt sikkert kommer til å være synlig på sin andre hjemmebane i livet, Sparebanken Sør Amfi, i fremtiden. Foruten en ti-minutters lang hyllest på storskjermen i pausen mellom ØIF Arendal og Runar i går kveld, mottok han også et synlig bevis på at han nå kan legge beina høyt, bli servert middag samtidig som han ser mange av sine favoritter på banen, nemlig et eget VIP-bord under alle ØIF Arendals hjemmekamper kommende sesong.

Det er vel fortjent, Trygve. For nå er det håndballfamiliens tur til å ta vare på deg, Røisland. For du representerer noe helt unikt og spesielt. For det er ingen over, og ingen ved siden av deg, Trygve.

Takk!

PS: Helt takk er det ikke ennå. For ØIF Arendal og Trygve har en jobb å gjøre videre i sluttspillet og i cupfinalen i mai. For det blir med Røisland – verdens beste oppmann!