#LAGETBAK: – Kult at klubben har gitt meg sjansen – ØIF Arendal

#LAGETBAK: – Kult at klubben har gitt meg sjansen

Saltrød-jenta Siw Anita Olsen har i lengre tid vært et kjent og kjært ansikt i kafeen i Sparebanken Sør Amfi. For eplet faller ikke langt fra stammen.

Siw Anita Olsen (13) synes det er kult at ØIF Arendal har gitt henne sjansen som kafehjelp. Bak står hennes mor, Line Olsen, som driver kafeen i Sparebanken Sør Amfi og kiosken ved isbanen.

– Jeg er godt vant med å være på plass når ØIF Arendal spiller kamp. Publikum må ha noe å spise og drikke, smiler Siw Anita Olsen (13).
Tenåringen, som ellers er elev på Stuenes skole, er storfornøyd med at klubben satser på ung arbeidskraft.
– Det er jeg veldig glad for, sier hun mens hun rydder i Coca Cola-kjøleskapet.

Mamma eller Ole?
Hennes mor Line Olsen driver som kjent kafeen både i Sparebanken Sør Amfi og kiosken ved isbanen et solid håndballkast unna. Hennes datter har følgelig blitt med mor på lasset de siste årene, men at mamma er hennes sjef skal hun ikke ha på seg.
– Det er Ole (red.anm: Aasen, administrasjonsleder i ØIF Arendal) som er sjefen min, fastslår hun og ler høyt – just som sin mor.
For det er uten tvil hyggelig å stikke innom kafeen i Sparebanken Sør Amfi når neste bla’ Olsen setter i sving i kulissene.
– Jeg synes det er veldig gøy med folk. For jeg kommer aldri til å sitte alene på et kontor når jeg blir voksen. Jeg må se folk, fastslår hun.
– Du må få med at jeg synes det er kult at klubben har gitt meg sjansen, sier hun.

Kakao
For selv om hun serverer kaffe, vafler, kake, mors hjemmebakte kringle og alt annet som man kan kjøpe i kafeen, holder Siw Anita seg til kakao.
– Sånn er det å være yngst, ler hun.
Olsen er ikke bare til stede på kampdager. Hun begynner også få erfaring med å organisere og servere på andre arrangement.
Men det er Ole som er sjefen altså, avslutter Siw Anita Olsen – ØIF Arendals yngste og antakelig blideste medarbeider!