VENEMYR: – Alltid morsomt å vinne – ØIF Arendal

VENEMYR: – Alltid morsomt å vinne

Fredrik U. Venemyr tilbringer påska i Portugal. Det har han og Norges ungdomslandslag gjort på beste vis så langt.

Fredrik U. Venemyr og Norges ungdomslandslag står med full pott så langt i en treningsturnering i Portugal.

– Veldig gøy å være med og bidra. Det er selvsagt gøy å putte når man får muligheten. Det er alltid morsomt å vinne, sier Venemyr til oifarendal.no torsdag kveld.

Snudde
Torsdag snudde Norge og Venemyr kampen mot vertsnasjonen Portugal, etter at Portugal ledet 17-14 etter halvspilt kamp. Venemyr og Norge vant 29-26 i treningsturnernigen som bærer navnet Lagoa Tournament. Fredag var det ny match, denne gang mot Nederland hvis landets seniorlandslag sjarmerte håndball-Europa i senk under EM i januar.

Ifølge handball.no åpnet Norge best, og var hele kampen foran med minst ett mål. Norge ledet 13-10 til pause. Ifølge rapportene var både forsvars- og målvaktsspillet av et annet kaliber fredag enn i åpningskampen torsdag. Norge vant 29-25 og Venemyr sto bak tre av Norges mål.

Venemyr og Norge møter Polen lørdag. Den spilles klokka 1100.