Fredriks superuke fortsetter! Del 3! – ØIF Arendal

Fredriks superuke fortsetter! Del 3!

I forkant av lørdagens 2.divisjonskamp Øyestads rekrutter og Tønsberg Nøtterøy 2, gikk ryktene på at gjestene ville stille med stjernespilleren Kennie Boysen. Han dukket ikke opp, men det gjorde Øyestads unggutter!

Fredrik Venemyr satt inn fem mål i lørdagens 33-29 seier hjemme mot Tønsberg Nøtterøy 2 i 2.divisjon.

Selv om ikke den danske stjernespilleren Kennie Boysen dukket opp i Nedeneshallen lørdag, hadde Robert Hedin tatt med seg svenske Gustav Bergendahl og Theodor Greger Jansen. Svensken satt inn ti mål og Jansen syv for gjestene, men det holdt ikke mot spillesugne Øyestad-gutter lørdag.

Fredrik U. Venemyr har hatt en finfin uke. Torsdag ble det kjent at han har skrevet ny kontrakt med ØIF Arendal og fredag ble han igjen tatt ut på 2004-landslaget.
Lørdag åpnet han rekruttkampen mot Robert Hedin og Tønsberg Nøtterøy 2 med å sette inn 1-0 til Øyestad. Fire minutter senere var han på plass igjen og økte ledelsen til 5-1. Den ledelsen nektet Øyestad-rekruttene å gi slipp på. Til pause sto det 16-11 i Nedeneshallen. Venemyr var ikke snauere enn at han økte ledelsen til 17-11 44 sekunder ut i 2.omgang. Øyestad holdt stand og vant til slutt 33-29.

Henrik Øygarden var nok engang målkåt i Øyestad-drakta. 18-åringen satt inn 11 mål denne gangen og ble toppscorer.

Henrik Øygarden (11 mål) og Fredrik U. Venemyr (5 mål) scoret nesten halvparten av Øyestads mål mot Tønsberg Nøtterøy 2 lørdag.

Seieren sørget for at Øyestad innehar 5.plassen på tabellen i 2.divisjon. 2.divisjonslaget har spillefri frem til 6. april. Da venter Urædd og Oliver Trondal på hjemmebane.