Leder stort mot Kristiansand – se andreomgang! – ØIF Arendal

Leder stort mot Kristiansand – se andreomgang!

ØIF Arendal fikk en pangstart på rivaloppgjøret borte mot Kristiansand i kveld. Andreomgang ser du på Direktesport.

Mario Matic var stor i førsteomgang mot Kristiansand.

Det var riktignok vertene som sørget for første mål i oppgjøret. Øyvind Frigstad satt inn 1-0 i Aquarama, men det var ledelsen Kristiansand fikk ha i første omgang. Anført av Mario Matic og Jørg William Fiala Gjermudnnes spilte ØIF Arendal vertskapet ut av hallen det første kvarteret. Da sto det hele 8-2 (!) favør ØIF Arendal. Deretter meldte Eirik Køpp seg på for vertene og seks minutter senere sto det 9-12 på tavla.

Lagene fulgte hverandre ut omgangen, dog med tre og fire måls forsprang til ØIF Arendal.

Køpp har scoret seks mål i førsteomgang, mens Jørg William Fiala Gjermundnes har scoret fem for ØIF Arendal.

ØIF Arendal leder 18-13 til pause.