INNSENDT: – Jeg var veldig stolt av gutta på lørdag – ØIF Arendal

INNSENDT: – Jeg var veldig stolt av gutta på lørdag

Øyestad IF sitt unge lag i 2.divisjon slo et forsterket Tønsberg Nøtterøy 2 33-29 hjemme i Nedeneshallen.

Marius Nilsen var nok engang toneangivende da Øyestad-guttene i 2.divisjon leverte varene i helga.

– Jeg var veldig stolt av gutta på lørdag, forteller rekruttrener Kjetil Øygarden. Det hadde han god grunn til.

Forsterket
Øyestad IF sitt unge lag i 2 divisjon slo nok en gang hardt i fra seg. Denne gangen mot Tønsberg/Nøtterøy 2. Tønsberg Nøtterøy 2 stilte med ni spillere, derav fem fra elitelaget og med den gamle landslagsjefen Robert Hedin på sidelinjen. Hedin har uttalt at fremover spiller eliteseriespillerne i 2. divisjon for å redde plassen for neste sesong.
Men, det Tønsberg/Nøtterøy trodde skulle bli en enkel seier mot en gjeng unggutter i Nedeneshallen, ble heller til det motsatte. Øyestad-guttene, anført av kaptein Marius Nilsen, la ned en voldsom innsats i forsvar. Fremover slo Henrik Øygarden til med 11 mål og ble Øyestad sin mestscorende for dagen.

Øyestad-guttene tok tak i kampen fra første minutt og var raskt oppe i en 5-1 ledelse – med fire forskjellige målscorere, noe som viser bredden i laget. Tønsberg Nøtterøy 2 prøvde og komme seg inn i kampen flere ganger, men Øyestad hadde inne et gir ekstra som stadig holdt dem foran.

Tønsberg Nøtterøy 2 sin toppscorer for dagen, Gustav Bergendahl med 10 mål, er ansett som en av de hardeste forsvarspillere i Rema 1000 serien. Han signerte nylig for Nærbø for neste sesong, men i denne kampen ble det en slosskamp mot ivrige Øyestad-gutter som ville vinne – og vise at det nytter ikke og komme dårlig forberedt til «Fort Nedeneshallen».

På tross av at ØIF Arendal spilte mot Elverum kun én time etter kampstart i Nedeneshallen, var det ca. 200 tilskuere på kamp som heiet guttene frem. Guttene har mange nye unge supportere som lager god stemning på tribunen gjennom alle våre kamper.

Vi hyller ungdommen som består av 20 stk 18-20 år gamle gutter som elsker håndball, lek og moro.

Til helgen skal guttene sloss om sluttspillplass i den landsomfattende Lerøyserien. Neste uke møter 2.divisjonslaget en av opprykkskandidatene i 2. divisjon Urædd, som har lånt inn målvakt Oliver Trondal resten av sesongen. Da blir det fullt i Nedeneshallen nok en gang!