KRISE: Spiller sin viktigste kamp onsdag – utenfor banen – ØIF Arendal

KRISE: Spiller sin viktigste kamp onsdag – utenfor banen

Når kriserammede Tønsberg Nøtterøy kjemper for sin eksistens. Onsdag blir det kronekamp mot Drammen.

Tønsberg Nøtterøy og klubbens danske veteran Kennie Boysen spiller en livsviktig kamp mot Drammen onsdag kveld.


«Vi er i knestående økonomisk, derfor er årets Kronekamp så inderlig viktig for oss. Dere kan bidra til vårt ønske om at vi kan fortsette med å være en av toppklubbene i Norge, og sikre at unge talenter har en klubb å utvikle seg i», står det å lese i klubbens invitasjon på Facebook.

Konseptet er som følger: En rekke bedrifter, foreninger og organisasjoner donerer en avtalt sum per tilskuer som møter opp for å heie frem den kriserammede klubben mot Hermann G. Vildalen og Drammen onsdag kveld. For Tønsberg Nøtterøy har langt mer å stri med enn å slå Drammen. I kulissene pågår klubbens viktigste kamp noensinne: Få inn nok penger og tro på at klubben og dets arbeid i lokalsamfunnet skal bestå.

I begynnelsen av februar ble det kjent at klubben har brukt betydelig mer penger enn den har fått inn i 2021. Både klubbens daglige leder og styreleder har begge forlatt klubben. Et komplett regnskap skal etter planen legges frem for årsmøtet som er berammet i april. Før helgen ble det også kjent at klubbens nåværende trener, Robert Hedin, har fått med seg et knippe investorer som har tilbudt seg å kvitte seg med klubbens milliongjeld mot å få overtatt eliteserieklubben. Styret har foreløpig takket nei til tilbudet. En rekke ressurspersoner i klubben har siden februar jobbet iherdig med å stable klubbøkonomien på beina igjen med mål om å berge klubben.

Onsdag er det ny aksjon for å få inn sårt tiltrengte kroner i klubbkassa. Nevnte kronekampen skal få inn en god slump med kroner. Klubben arrangerer også en rekke aktiviteter før, under og etter kampen. Det vil blant annet være grilling og musikk utenfor hallen før kamp, samt ansiktsmaling, fotografering og autografskriving. I tillegg vil alle som dukker opp få muligheten til å vinne flere kule premier i løpet av kampen.

Klubben opplyser at dørene til hallen åpner klokken 17:00. Det vil blant annet være musikk, ansiktsmaling og grilling utenfor hallen før kamp.
Selve kampen starter 18:30. I pausen blir det konkurranser – med kule premier.
Etter kampslutt blir det selfies, autografskriving og prat med spillerne i Fanzone.

Ytterligere info: https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/1db3f873-84a7-4958-8607-01a13b1c166f?v=0&lang=no

ØIF Arenda ønsker våre konkurrenter i Tønsberg lykke til!