BLOGG: – Vi ønsker at han ikke får være tredjedommer – ØIF Arendal

BLOGG: – Vi ønsker at han ikke får være tredjedommer

En uke har gått siden det vonde tapet mot Runar Sandefjord. En kamp hvor våre gutter ikke fikk ballen i mål, og det er ganske typisk at målvakt Joachim Christensen, ifølge Leif Gautestad, hadde sin beste kamp noensinne. 

Kristian Kjelling og Drammen ligger godt an til å kapre sølvet i årets serie. Svermens faste supporterbloggere gleder seg til kamp, men håper ikke Kjelling får lov til å være tredjedommer.

I dag er det ny kamp og nye muligheter! 

Vi er en god gjeng som setter kurs østover. Våre fantastiske frivillige har blitt invitert på tur av klubben og det er virkelig godt de blir satt pris på!
Sammen med oss fra Svermen skal vi kose oss med både kaffe og hjemmelagde daim-cookies og nystekte boller, og i Drammenshallen møter vi alle gutta fra 2. divisjonslaget. De kommer direkte fra sin bortekamp mot Ros. Vi garanterer at vi skal både bli sett og hørt! 

Vi står foran en vanskelig oppgave. Drammen har vært solide denne sesongen og ligger godt an til å ta sølv. Vi tror ikke tap i de to siste kampene mot Runar Sandefjord og Kolstad betyr at Drammen er «ut av det». Vi må forvente oss et heltent lag som ikke kommer til å gi noe gratis. Vi må opp på vårt ypperste nivå!

Forsvaret vårt har vært bra, nå handler det om å sette ballen i mål og sørge for at vår tidligere keeper André Kristensen jevnt og trutt må hente ballen ut av eget mål! Det er flere «gamle» kjenninger vi må se opp for. Hermann, Sindre og August har alle vært solide for DHK denne sesongen og jeg regner med at våre gutter vil gjøre alt for at de nevnte blir stoppet og satt på plass! 

Bronsemedaljen som alle mener gikk tapt forrige søndag tenker ikke vi så mye på. Det eneste vi kan gjøre er å gjøre jobben vår så får vi telle opp når ligaen er ferdigspilt. 

Vi ønsker oss en tett og jevn kamp, vi ønsker oss ØIF-spillere som blør for drakta og vi ønsker at Kjelling ikke får være tredjedommer!

Trommer, megafoner og tuter er med, vi er klare for å gi alt! GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Ingrid og Kari Sunde, Svermen

PS: Kveldens kamp har avkast klokken 17 og ses på Direktesport om du ikke har tenkt deg å se kampen live i Drammenshallen.