Eliteseriens bunnlag scoret 44 (!) mål – ØIF Arendal

Eliteseriens bunnlag scoret 44 (!) mål

Bergen kjemper med nebb og klør for å holde plassen i eliteserien. I kveld laget de scoringsfest mot kriserammede Tønsberg Nøtterøy.

Vidar Gjesdal og Bergen kjemper om å beholde plassen i Rema 1000-ligaen.

Bergenserne gikk foran sesongen høyt ut med ambisjoner om å kjempe i toppen av norsk håndball og gjenta tidligere bragder i Europa på sikt. Sesongen har ikke gått som håpet og Bergen har lenge vært helt sist på tabellen, men i kveldens serierunde fikk sorttrøyene virkelig fart på maskineriet borte mot kriserammede Tønsberg Nøtterøy. Laget fra Magnus Lagabøtes heimstad mistet 11 spillere i kjølvannet av de tunge, økonomiske problemene Robert Hedins klubb sliter med. I kveld ble det ikke bedre ettersom Bergen reiste hjem med 44-30 seier fra Tønsberg.

Det var i andreomganeg målfesten virkelig begynte. For til pause ledet gjestene fra Bergen 19-15. Kantspiller Iben Rene Hvidsten fikk en hyggelig dag på jobben og satt inn 11 mål i kampen. Det samme gjorde Tønsberg Nøtterøys Kennie Boysen.
Bergen ligger fortsatt på 14.plass og sist, selv etter dagens storseier. Bergen har ni poeng, mens Tønsberg har ti poeng og ligger på plassen over.

ELverum vant 34-25 borte mot Halden lørdag kveld. Resten av serierunden er ennå ikke ferdigsspilt.