Jensen og Nærbø på full fart inn i medaljekampen – ØIF Arendal

Jensen og Nærbø på full fart inn i medaljekampen

Nærbø smadret ØIF Arendals sørlandsrivaler Kristiansand på hjemmebane i kveld.

Heine Jensen og Nærbø er på full fart inn i medaljestriden etter nok en solid kamp etter EM-pausen.

Nærbø har etter tapet mot Drammen første helga i februar sikret avansement i e-cupen og slått Runar, ØIF Arendal, Kristiansand (i kveld) og Halden. Dermed har jærbuene sikret seg en god posisjon før de fire siste serierundene med 27 poeng – kun to poeng bak tredjeplasserte Runar. Dermed kan Nærbø sikre seg klubbens beste resultat noengang denne sesongen.
Lars Sigve Hamre og Tord Haugseng satt inn 8 mål i 39-29 seieren mot Kristiansand i kveld. Jærbuene ledet 19-15 til pause, men mer enn doblet det forspranget etter hvilen. Øyvind Frigstad satt inn 8 for gjestene. Dermed gikk kommende hovedtrener i ØIF Arendal, Heine E. Jensen og hans Nærbø forbi både Kolstad og ØIF Arendal på tabellen og inn på 4.plass.

På Lørenskog leverte Fjellhammer som ventet to poeng mot Sandefjord. Fjellhammer ledet 16-10 til pause og vant til slutt 28-23. Det mest oppsiktsvekkende var kanskje at hjemmelaget hadde fire spillere som hver satt inn fire mål. Sander Linderud og Kristoffer Norgren Olsen satt inn fire hver for gjestene.

Kommende ØIF-spiller Aksel Strupstad og Bækkelaget gjorde jobben hjemme mot Haslum i Nordstrandhallen. 18-15 til pause ble til 34-30 ved full tid. Strupstad scoret fire mål, mens Trym K. Johnsen satt inn syv og ble toppscorer for vertene. Stian Brevik satt inn seks mål for Haslum.

Tidligere idag slo Bergen Tønsberg Nøtterøy hele 44-30.