PANZA: – Vi følger ikke konseptet – ØIF Arendal

PANZA: – Vi følger ikke konseptet

ØIF Arendal-trener Luka Panza sier spillerne ikke fulgte det taktiske konseptet og bommet på altfor mange klare sjanser. Av det positive trekker han frem en av klubbens unggutter.

Luka Panza. Arkivfoto.

– Nå har jeg ikke finlest statistikken, men scorer på en av seks angrep der vi er i overtall. Når vi også bommer på altfor mange hundreprosentsjanser og ikke følger konseptet vårt i andre omgang, blir det vanskelig å vinne mot Runar, oppsummerer Luka Panza overfor oifarendal.no like etter kampslutt.

Vilje
Panza slår fast at spillerne leverte både innsats og vilje, men at dette ikke holdt i kveldens medaljekamp. Runar gjeninntok bronseplassen etter kveldens seier på hjemmebane. Nærbø vant hele 39-29 over Kristiansand på hjemmebane i kveld og gikk dermed forbi ØIF Arendal på tabellen. ØIF Arendal ligger nå på 6.plass på tabellen i den rekordjevne serien.
– Vi hadde stor lyst og vilje til å snu kampen i pause, men vi mister konseptet vårt i andre omgang. Det blir en vanskelig kamp for oss, erkjenner Panza.

Drammen neste
Neste søndag venter serietoer Drammen i Drammenshallen. Drammenserne har vært gjennomgående solid denne sesongen, men holder et enda høyere nivå – om man utelukkende ser på tabellen – enn Martin Lindell og Runar.
– Hvis vi ønsker å levere positive resultater må vi spille som et lag med maksimalt engasjement og intensitet. Vi må også levere et bedre lagspill enn idag, sier han videre.
– Og lyspunktene?
– Jeg vil trekke frem Jakob Lorentzen. Han kommer inn uten respekt for motstanderne. Han fikk en hyggelig og fin opplevelse og viste mye energi da han var på banen. Ellers leverer Kristian (red.anm: Jurisic) 12 redninger, som er godkjent, avslutter Luka Panza.