SISTE: Lindstrøm gir seg i ØIF Arendal – ØIF Arendal

SISTE: Lindstrøm gir seg i ØIF Arendal

ØIF Arendals Richard H. M. Lindstrøm har bestemt seg for å søke nye utfordringer, men først vil vår hardt skytende svenske avslutte med gull!

Richard Harry Marc Lindstrøm gir seg i ØIF Arendal etter sesongen.

-Jeg trives godt i ØIF Arendal. ØIF Arendal er en flott klubb som det er godt å være en del av, men nå søker jeg nye utfordringer, sier Lindstrøm som har levert en rekke solide kamper i ØIF Arendal-drakta.

Gulldrøm
Før han forlater Arendal, vil han avslutte med gull. Før årets sesong har han litt sølv på peishylla som tas med videre.
– Seriegullet er nok utenfor rekkevidde denne sesongen, men alt kan skje i cupfinalen i mai og i sluttspillet. Det hadde vært en perfekt avslutning å ta et gull eller to – etter tre flotte år i ØIF Arendal og fem år totalt i Norge, sier han videre.
Lindstrøm trekker spesielt frem perioden før pandemien slo til for fullt i mars 2020. Håndballfester i Sparebanken Sør Amfi var et fast innslag – til Lindstrøms glede.
– Det var skikkelig kult før coronaen kom. Vi spilte flere sterke kamper i Europa, reiste til Island og Frankrike. Rett før coronaen kom ble jeg skadet, noe som ikke var så gøy, men når man først har opplevd en full hjemmearena i Arendal, glemmer man det ikke, fortsetter han.

Hyller lagets oppmenn
Selv om Lindstrøm tar med seg gode minner fra nevnte håndballfester i Sparebanken Sør Amfi videre til neste destinasjon, er det likevel gutta – eller erfarne herrer – utenfor parketten, som han kanskje vil huske aller best.
– Oppmennene rundt laget er helt fantastiske. De tar vare på oss og vil bare gjøre det beste de kan. Derfor blir alle også rundt spillergruppa et savn. ØIF Arendal er veldig heldig som har så flotte mennesker i klubben. De fortjener en stor takk for jobben de gjør hver eneste dag, mener han.
– Når du allerede vet at det blir din siste sesong, kan det kanskje bli vanskelig å motivere seg helt inn?
– Overhodet ikke noe problem! Man kjenner alle i og rundt laget og jakten på gull er motivasjon i seg selv. Jeg vil avslutte med stil og gjerne med litt gull i bagasjen, fortsetter Lindstrøm.
– Og mot Fjellhammer på onsdag blir det to poeng?
– Det har vært veldig jevnt mellom oss de siste årene. Fjellhammer gir aldri bort noe som helst gratis, men skal vi klatre på tabellen må vi ha to poeng. Det blir en knalltøff bortekamp, avslutter Richard Lindstrøm.

Og vi takker deg ikke helt riktig ennå, Richard! Det skal vi gjøre ordentlig når siste kamp er spilt!