LAURITS: – Jeg kan ikke avslutte karrieren som en skadd kjeks – ØIF Arendal

LAURITS: – Jeg kan ikke avslutte karrieren som en skadd kjeks

Langtidsskadde Laurits Rannekleiv håper på positive svar etter 12-ukersundersøkelsen på selveste valentine. For å se håndball fra tribunen er ikke det mest morsomme bamsen vet.

Laurits Rannekleiv håper på positive svar drøye tre måneder etter albue-operasjonen i høst. Han er så smått i gang med opptreningen og den lange veien tilbake til håndballbanen.

– Nå har jeg fått lov å trene bein, rygg og mage og kan begynne å løpe. Derfor blir det spennende å se hva de sier i Oslo 14. februar om albuen og situasjonen, sier Laurits Rannekleiv som er fast bestemt på å komme tilbake på banen.

Kontrakt ut 2022/2023
Rannekleiv har kontrakt med ØIF Arendal ut neste sesong, men det blir en lang vei tilbake selv om alt skulle gå etter planen han selv foretrekker.
– Jeg kan ikke avslutte håndballkarrieren som en skadd kjeks, humrer den sedvanlige strekbamsen til oifarendal.no.
Han trekker frem at at han tidligere har kommet tilbake etter langtidsskade. For tre sesonger siden kunne han knapt gå etter tretthetsbrudd i ryggen. Den kompliserte albue-skaden han måtte bli operert før i høst, er nettopp komplisert.
– Først og fremst skal jeg bevise for meg selv at jeg kan komme tilbake. Jeg er ikke ferdig på håndballbanen, men det blir en lang vei tilbake. 14. februar vet jeg mer om veien videre, opplyser han.

Vondt
Den frittalende publikumsyndlingen var som vanlig på plass da lagkompisene spilte kamp i Sparebanken Sør Amfi fredag kveld. Etter en variabel førsteomgang, fikk ØIF Arendal virkelig fart på maskineriet mot Tønsberg Nøtterøy og valset over de kriserammede gjestene med 40-29.
– Hvordan er det å stå her og se de spille der nede?
– Veldig blanda. Det er fint å se gutta spille fin håndball, men det er samtidig vondt å stå her. Jeg skulle helst ha vært der nede og kranglet litt inne på streken der. Håndball er best på parketten med ØIF Arendals fantastiske drakt på kroppen, erkjenner han.

Vi ønsker Laurits lykke til på valentines-dagen 14. februar og ikke minst med forhåpentligvise positive nyheter i Oslo – samt den lange veien tilbake til parketten!