JUNIOR: Vant komfortabelt mot Kristiansand etter pangstart – og en levende vegg bakerst! – ØIF Arendal

Øyestad IF juniorer vant komfortabelt hjemme mot erkerival Kristiansand Topphåndball i kveld.

Øyestad IF sine juniorgutter satt skapet på plass i kveldens sørlandsderby mot Kristiansand.

ØIF-gutta fikk en pangstart i kveldens kamp i Nedeneshallen. Etter drøye fem minutters spill sto det hele 6-1 på tavla. Etter drøye 17 minutter spill sto det 14-3(!) på tavla. For bakerst sto en av lagets tre målvakter nærmest som en levende vegg. En strålende Andreas Stenseth sørget for show i Nedeneshallen. ØIF ledet 18-10 til pause.
Etter hvilen slapp spillerne seg noe ned resultatmessig, uten at det på noe tidspunkt var fare for poengene. ØIF Arendal cruiset elegant inn til en 29-23 seier.
Henrik Mjåland spilte som vanlig en solid match og scoret 7 mål, etterfulgt av Henrik Øygarden (6 mål) og Mathias Hammarstrøm (6 mål). Mjåland var i følge rapportene svært sentral i kampen.

Øyestad har to lag i regionsserien. Øyestad 1 leder serien foran Nærbø, men jærbuene er ubeseiret og har færre kamper spilt. KRS ligger på tredjeplass. Øyestad 2 ligger på 5.plass.

Øyestad G18 ligger forøvrig på 2.plass i Lerøyserien. G18-gruppa utgjør også stammen i Øyestad IF sitt 2.divisjonslag.

Kampfakta Øyestad IF – Kristiansand Topphåndball 29-24 (18-10)
Øyestad IF: Noah Hansen Klock, Thomas Sandberget, Andreas Stenseth, André Graune, Dennis Jevne (1), August Christiansen (1), Hårek N. Amundsen (1), Oliver Eek-Jensen (2), Oscar Gran (4), Mathias Hammarstrøm (6), Henrik Øygarden (6) og Henrik Mjåland (7).
Toppscorer KRS: Nojus Slimas (6)