VENEMYR: – Fint å spille når jeg blir matet med kontringspasninger – ØIF Arendal

VENEMYR: – Fint å spille når jeg blir matet med kontringspasninger


Fredrik U. Venemyr, Olaf R. Hoffstad og kapteinen sjøl sto bak over halvparten av ØIF Arendals mål i fredagens storseier mot Tønsberg Nøtterøy.

Olaf R. Hoffstad, Fredrik U. Venemyr og kaptein Kristian Rammel satt inn 22 av ØIF Arendals 42 mål i seieren mot Tønsberg Nøtterøy fredag kveld.

Kristian Rammel var tilfreds med løpingen som blant andre kantkollegene Olaf R. Hoffstad og Fredrik U. Venemyr stod for i fredagens 42-32 seier mot Tønsberg Nøtterøy.
– Vi har løpt bra i begge kampene mot Tønsberg Nøtterøy. I dag fungerte forsvaret for dårlig, noe som var den store forskjellen fra torsdagens match (red.anm: 35-23 seier). Tønsberg Nøtterøy løper også godt, men fint å se at vi orker mer enn dem. Disse to gutta her er i god løpsform om dagen, fastslår Rammel som selv var toneangivende med syv mål i fredagens treningskamp – flere av dem på kontringer.

Ble matet
Torsdag var det Sebastian L. Simonsen som delte på spilletiden med ØIF Arendals mestscorende i høst, kantkollega Olaf R. Hoffstad. Fredag var det Fredrik U. Venemyr som delte på spilletiden med Hoffstad som nylig signerte ny kontrakt med ØIF Arendal. Venemyr regelrett løp inn åtte scoringer i kampen.
– Fint å spille når jeg blir matet med kontringspasninger av de her, gliser Venemyr og gir anerkjennende blikk til sin mer erfarne kantkollega og kaptein Rammel og resten av ØIF-spillerne.
For Venemyr og Hoffstad var begge i godt scoringshumør. Hoffstad satt inn åtte mål i torsdagens treningskamp og la på ytterligere syv i kampen som ble spilt i Sparebanken Sør Amfi.
– Vi får en kamp som vi ønsket oss. Det viktigste er å kjenne på kampfølelsen igjen, mener Hoffstad som i lange perioder også lå som såkalt fremre 1’er i ØIF Arendals forsvarsspill.

Henrik Øygarden styrte angrepsspillet både torsdag og fredag.

Mentalt overtak
Både Tønsberg Nøtterøy og ØIF Arendal stilte til fredagens dyst med spillere som ikke var på banen torsdag kveld. Robert Hedins mannskap – og særlig Anders Teige Bøe (7 mål) – var frem til midtveis i andre omgangen med på notene. Derfra og ut handlet det meste om ØIF Arendal og en haug med kontringer. ØIF Arendal stoppet på 42 mål, mens Tønsberg Nøtterøy stoppet på 32. Det er nettopp torsdagens og fredagens motstander som er første motstander etter EM-pausen. Rammel er krystallklar på at de to storseierne ikke betyr all verdens med tanke på seriekampen som venter lagene mellom 4. februar.

– Et mentalt overtak er det, men dette var to treningskamper der alle fikk spilt og kjent på kampfølelsen. Vi legger ikke for mye i disse resultatene. Det er 4. februar som betyr noe, fastslår ØIF-kapteinen.
Rammel sier til oifarendal.no at oppkjøringen etter jule- og nyttårsfeiringen har vært solid. Han legger ikke skjul på at det var godt med en pause fra hverandre i drøye to uker.
– Vi avsluttet høstsesongen på en dårlig måte. Deretter har vi hatt ferie, koblet av og ikke minst evaluert høstsesongen. Etter nyttår har vi hatt mange gode treninger. Vi kan som sagt ikke være fornøyd med dagens forsvarsspill, men fornøyd med løpingen og måltavla. Vi jobber på videre, avslutter kaptein Kristian Rammel som også trekker frem Kristijan Jurisics innsats bakerst i kveldens treningskamp.
Jurisic reddet 20 av 50 skudd, noe som gir en redningsprosent på 40%.

Neste helg venter Nærbø i to nye treningskamper. Nettredaksjonen kommer tilbake til når og hvor kampene skal spilles.