ØYGARDEN:- Det ble mye Hisøy utpå der idag – og Herman – ØIF Arendal

ØYGARDEN:- Det ble mye Hisøy utpå der idag – og Herman

Henrik Øygarden hadde en god kveld på jobben i Nedeneshallen. På hver side av seg leverte mangeårig Hisøy-kompis Sverre Asser og ikke minst comeback-klare Herman Thysted ungdommelig pågangsmot.

Henrik Øygarden (f.v), Sverre Asser og Herman Thysted fikk rikelig med spilletid i kveldens treningskamp mot Tønsberg Nøtterøy.

– Ble mye Hisøy utpå der idag, smiler Henrik Øygarden mens han ser bort på høyreback Sverre Asser etter kveldens storseier 36-23 seier mot Tønsberg Nøtterøy i Nedeneshallen. Asser og Øygarden har nærmest vokst opp i Hisøyhallen og siden Nedeneshallen sammen.
På den andre siden av Øygarden stod en særdeles fornøyd Herman Thysted som endelig var å se på parketten igjen etter over et halvt års skadefravær. Øygarden satt inn tre mål. Det samme gjorde Thysted i comebacket. Asser serverte lagkompisene to assist, men maktet ikke å score mål selv.
– Deilig å komme i gang! Jeg har forberedt meg godt og kneet fungerer som det skal, og det ble en god opplevelse for meg. Fint å kjenne at armen og fintene fortsatt er der. Dette er bare starten for min del, sier en fornøyd Thysted til oifarendal.no like etter kampslutt.

Avtalt
ØIF Arendals trenerduo Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl og Tønsberg Nøtterøys Robert Hedin hadde på forhånd avtalt å vie torsdagens treningskamp til lagenes yngre spillere. Dermed fikk Sverre Asser, Herman Thysted, Henrik Øygarden, Adrian G. Evensen, Sebastian L. Simonsen og Jakob Lorentzen rikelig med spilletid i kveldens match.
Unggutta, godt hjulpet av en solid Ivan Eres, en målkåt Olaf R. Hoffstad, Richard Lindstrøm og veteranene Lars Jakobsen og Kristian Rammel, løp over gjestene i kveldens match. ØIF Arendal ledet 18-11 til pause og vant til slutt hele 36-23.
– Veldig fint å kjenne på nivået igjen, oppsummerer Asser som har dominert i 2.divisjon i hele høst. Hisøygutten var i aksjon for ØIF Arendal i oppkjøringen. I kveld fikk han sjansen på ny av Panza og Jørgensen Hofstøl.
– Jeg merker at jeg må steppe opp noen hakk. Det tok litt tid før jeg turte å gå på mål i begynnelsen, men det kom seg utover i kampen og jeg fikk vel et par målgivende pasninger, sier Asser som delte på spilletiden med en god Richard Lindstrøm på høyrebacken kampen gjennom.

Siste seks
Trioen var på banen sammen de siste seks minuttene av oppgjøret.
– Det er alltid gøy å få sjansen med den gode, gamle Bring-gjengen, smiler Øygarden og ser på de to lagkompisene sine.
Trioen var sentral i Bringserien i 2003/2004-klassen for få år siden. Nå sto de sammen på elitenivå for første gang.
– Vi har hatt en bra oppkjøring etter den lille jule- og nyttårsfeiringen. Kollektivet fungerte godt idag. Forsvaret var bra og vi fikk løpt mye på dem. En god kamp og et fint resultat, fastslår Henrik Øygarden overfor oifarendal.no.

PS: ØIF Arendal og Nøtterøy Tønsberg møtes på ny i morgen klokken 17:00. Kampen streames her på oifarendal.no. Nettredaksjonen legger ut egen nyhetsartikkel med link ca 16:45.