SPILLER I KVELD:- Fin anledning til å vise seg frem – ØIF Arendal

SPILLER I KVELD:- Fin anledning til å vise seg frem

André Jørgensen Hofstøl mener helgens to treningskamper er en fin anledning for spillerne som har fått lite spilletid i høst.

Herman Thysted blir endelig å se i ØIF Arendal-drakta igjen når ØIF Arendal møter Tønsberg Nøtterøy til treningskamp i kveld.

– Kveldens kamp blir mot et noe redusert Tønsberg Nøtterøy-lag. Vi har tenkt å bruke kampen til å gi spillere som ikke har fått for mye spilletid i høst rikelig med spilletid i denne kampen, opplyser Jørgensen Hofstøl.

Andre Jørgensen Hofstøl.

Thysted
Det betyr at spillere som eksempelvis Herman Thysted endelig blir å se i aksjon igjen. Operasjonen og rehabiliteringen fra en lei kneskade har holdt ham utenfor spill siden i sommer.
– Dette betyr at en del spillere kan få vist seg frem i kampsituasjon og gi meg og Luka en del svar. Etter kampene mot Tønsberg Nøtterøy håper jeg også å sitte igjen med en del andre svar også, sier han videre.
-Som?
– Vi skal teste ut 5:1-forsvaret vårt i de to kampene og får noe svar rundt det.
Selv om det er treningskamper, er han ikke i tvil om hva som er det viktigste.

– Å vinne. Å vinne gjør alltid noe med godfølelsen og selvtilliten. Gjennom høsten har vi i flere kamper ledet greit og hatt kontroll, men ikke stått distansen helt ut. Det er også et tema i de to kampene. For håndball handler om å vinne, fastslår Jørgensen Hofstøl.
Han beskriver en tropp som har jobbet hardt etter den korte jule- og nyttårsferien. Troppen har blant annet gjennomført en evaluering av høstsesongen, som har gitt mange gode svar.
– Absolutt. Planen for vårsesongen er nå lagt og den første uka med fellestreninger har gutta levert solid. De har respondert bra på det vi har arbeidet med. Derfor skal det bli godt å endelig spille kamp igjen og kjenne litt på kampfølelsen, avslutter han.

Kveldens kamp i Nedeneshallen har kampstart klokken 19:15, mens fredagens kamp spilles i Sparebanken Sør Amfi og har kampstart klokken 17. Begge kampene streames (se egen sak på oifarendal.no). Kampene spilles uten publikum som følge av de gjeldende smittevernsrestriksjonene.