Løp over Nøtterøy Tønsberg i kveldens treningskamp – ØIF Arendal

Løp over Nøtterøy Tønsberg i kveldens treningskamp

ØIF Arendals unggutter fikk rikelig med spilletid i kveldens treningskamp. Og bakerst stod en solid – og smilende – Ivan Eres.

Ivan Eres hadde grunn til å smile etter kveldens treningskamp mot Tønsberg Nøtterøy. Han stod en solid match og stengte tidvis målet han voktet i Nedeneshallen.

Kampfakta finner du i bunnen av artikkelen.

ØIF Arendals trenerduo Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl og Tønsberg Nøtterøys Robert Hedin hadde på forhånd avtalt å vie torsdagens treningskamp til lagenes yngre spillere. Dermed fikk Sverre Asser, Herman Thysted, Henrik Øygarden, Adrian G. Evensen, Sebastian L. Simonsen og Jakob Lorentzen rikelig med spilletid i kveldens match.
Unggutta, godt hjulpet av en solid Ivan Eres, to målkåte spillere i Olaf R. Hoffstad (8 mål) og Richard Lindstrøm (8 mål) og veteranene Lars Jakobsen og Kristian Rammel, løp over gjestene i kveldens match. ØIF Arendal ledet 18-11 til pause og vant til slutt hele 36-23.

Kampfakta ØIF Arendal – Tønsberg Nøtterøy 36- 23 (18-11)
Treningskamp, 13.01.2022, Nedeneshallen
ØIF Arendals lag: Kristijan Jurisic, Ivan Eres (45% redningsprosent) – Sverre Asser, Sebastian Simonsen, Jakob F. Lorentzen, Adrian G. Evensen (3), Lars Jakobsen (5), Richard Lindstrøm (8), Henrik Øygarden (3), Kristian Rammel (4), Sander L. Simonsen (3), Herman Thysted (3), Olaf R. Hoffstad (8).