FIALA: – Håper ikke dette blir langvarig – ØIF Arendal

FIALA: – Håper ikke dette blir langvarig

Jørg William Fiala Gjermundnes gikk ned for telling på onsdagens trening. Han håper skaden ikke blir langvarig.

Jørg William Fiala Gjermundnes må se de neste kampene fra tribunen etter et kraftig overtråkk onsdag. Til venstre sitter oppmann Trygve Røisland. Til høyre fører Fredrik Venemyr statistikk under kveldens treningskamp.

– Utrolig kjedelig! Kroppen har vært fin og jeg har fått trent godt. Jeg har vært hos Ron (red.anm: Astrup, ØIF Arendals fysioterapeut idag, men det er vanskelig å si noe konkret før det er foretatt en MR-undersøkelse, sier Fiala Gjermundnes til oifarendal.no.

Leddbånd
Uten at verken fysioterapeut eller ham selv kan fastslå skadeomfanget etter skaden, håper han å være raskt tilbake.
– Det er vanskelig å si noe som helst egentlig, men i verste fall må jeg under kniven og da kan det gå noen uker før jeg er tilbake. Jeg får bare avvente svar fra undersøkelsen og hva som må gjøres, sier Fiala Gjermundnes som ser torsdagens treningskamp mot Tønsberg Nøtterøy fra benken.

Han har lenge slitt med noen rustne leddbånd i ankelen og det er disse som nå spiller ham et puss. Vi ønsker Jørg William god bedring og håper på gode nyheter om ikke for lenger!

PS: ØIF Arendal møter Tønsberg Nøtterøy til ny treningskamp fredag klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi. Kampen blir streamet via ØIF Arendals nettsider. Link blir lagt ut like før kampstart.