Fortsatte målshowet – løp inn 42 mål! – ØIF Arendal

Fortsatte målshowet – løp inn 42 mål!

ØIF Arendal fortsatte målshowet fra torsdagens treningskamp og satt inn hele 42 mål i returoppgjøret mot Tønsberg Nøtterøy.

Sander Simonsen, Sondre Paulsen og ØIF Arendal vant stort mot Tønsberg Nøtterøy fredag ettermiddag.

Kristijan Jurisic fortsatte der Ivan Eres slapp i Nedeneshallen torsdag kveld. Selv om målvakten, som kom på månedenes lag i desember, var solid i åpningen, sørget litt for mange bomskudd og tekniske feil til at Nøtterøy Tønsberg førte på måltavla i de ti første minuttene av oppgjøret. Gjestene hadde blant annet fått John A. Hedin på plass til dagens kamp og ØIF Arendal ble forsterket med klubbveteran Sondre Paulsen fra torsdagens kamp – som ØIF Arendal vant 36-23.

Dog, midtveis i første omgangen sto det 5-5 på tavla. Lagene fulgte hverandre tett i en omgang preget av mange tekniske feil. ØIF Arendal ledet 17-16 til pause.

Andre omgangen var lenge lik den første, men ØIF Arendal lå hele veien foran i målprotokollen. Ti minutter ut i omgangen sto det 25-22 på måltavla i Sparebanken Sør Amfi. Særlig Kristian Rammel markerte seg med en rekke scoringer fremover. Midtveis i andreomgang ledet ØIF Arendal 27-25.
Da Sondre Paulsen av og ren skjær vilje satt inn 34-28 drøye ti minutter før full tid, var kampen i realiteten avgjort.
Fredrik Venemyr var også i målform i ettermiddag. Han løp inn 35-29 og 36-29.

ØIF Arendal vant til slutt 42-32.

Kampen ble spilt uten publikum grunnet gjeldende smittevernsreglement.

Kampfakta ØIF Arendal – Tønsberg Nøtterøy 42-32 (17-16)
Treningskamp, 14.01.2022, Sparebanken Sør Amfi
ØIF Arendals lag: Kristijan Jurisic, Ivan Eres – Fredrik Venemyr (8), Jakob F. Lorentzen (2), Adrian G. Evensen (1), Lars Jakobsen (2), Richard Lindstrøm (2), Henrik Øygarden (2), Kristian Rammel (7), Sander L. Simonsen (5), Herman Thysted (4), Olaf R. Hoffstad (7), Sondre Paulsen (3)
Toppscorer Tønsberg Nøtterøy: Anders Teige Bøe (7)