Børm-fast: – Jeg har lige fanget meg en omgang corona – ØIF Arendal

Børm-fast: – Jeg har lige fanget meg en omgang corona

ØIF Arendals forsvarsgeneral har som vane å forsvare lagets territorium på håndballbanen, men corona klarte han ikke å forsvare seg mot.

Frederik Børm har pådratt seg corona i juleferien og har sittet i isolat. Søndag vender tilbake til Norge og ØIF Arendal.

– Jeg har lige fanget meg en omgang corona, opplyser Frederik Børm som har sittet i isolasjon hjemme i Danmark den siste tiden.
Dermed rakk aldri Børm å komme tilbake til Arendal etter jule- og nyttårsfeiringen.
– Det går heldigvis bedre nå. Jeg har været rimelig rammet, sier Børm fra sitt hjemmeisolat i Danmark.

Danskeferga søndag
Resten av helga har Børm med andre ord god tid til å følge sitt kjære Danmarks gulljakt i EM i Slovakia/Ungarn fra godstolen hjemme i Danmark, før pliktene her hjemme i Arendal og Norge kaller. Planen er å reise til Norge søndag.
– Jeg har fergebilletter søndag, men foreløpig er det godt å være Børm i Danmark.
Danskens corona-sykdom får ingen innvirkning på resten av ØIF Arendals spillertropp ettersom han av geografiske årsaker ikke har vært nærkontakt med noen av troppens øvrige spillere i perioden.
I går kunne han se både Norge og Danmark vinne sine åpningskamper,samt treningskampen mellom ØIF Arendal og Nøtterøy Tønsberg via oifarendal.no. ØIF Arendal vant som kjent 36-23 torsdag kveld.
I ettermiddag kan Børm og alle andre se som ønsker se den andre treningskampen lagene mellom her på nettsiden. Kampen blir streamet fra kampstart klokken 17:00.

Den kampen går uten Børm. Vi ønsker ham lykke til med innspurten av isolatet og rekonvalesensen etter corona-sykdommen – og velkommen til hans andre hjemland søndag kveld!

God bedring, Børm!