SKUFFET: – Vi må drite i hvor vi ligger på tabellen – ØIF Arendal

SKUFFET: – Vi må drite i hvor vi ligger på tabellen

ØIF Arendals Kristijan Jurisic leverte på en ny solid match, men det holdt ikke mot Kolstad etter at det offensive spillet gikk i ball de siste tjue minuttene.

Kristijan Jurisic var mest oppgitt etter kveldens tap mot Kolstad. Arkivfoto.

– Vi leder 20-14 og det skal vi ikke skusle vekk, sier en skuffet Kristijan Jurisic til oifarendal.no mens han og resten av ØIF-troppen venter på Værnes på vei hjem til Arendal i kveld. Kolstad vant 27-24 etter at ØIF Arendal ledet 14-10 til pause i Trondheim.

Forutsetninger
Bak et godt forsvar er det alltid enklere å levere redninger på bestilling – så også i kveldens kamp borte mot Kolstad. ØIF Arendal ledet 20-14 tjue minutter før slutt. En av arkitektene var som vanlig Jurisic som lenge var i det umulige hjørnet i Kolstad Arena. Et godt styke ut i andre omgang sto han med 52% redninger.
– Forutsetningene defensivt er gode. Vi står bra bakover, men fremover gjør vi altfor mange tekniske feil, fastslår en skuffet målvakt en drøy time etter kampslutt.
– Like greit at du ikke ble intervjuet da dommeren blåste av etter kampslutt, men én time etter?
– Si det. Nei, det spiller ingen rolle. Eller egentlig så er det et fett. Jeg er mest oppgitt akkurat nå, sier en særdeles skuffet målvakt.
Jurisic forteller at han hadde en dårlig følelse da Kolstad utlignet til 20-20.
– Nå ser det tøft ut, tenkte jeg. Det var først da jeg merket at vi faktisk kunne rote bort dette, sier han.

Moment
Og rett fikk ham. Kolstad ga aldri fra seg momentet og utnyttet de tekniske feilene i ØIF Arendals angrep til det fulle. Det er ikke første kamp ØIF Arendal skyter og roter seg bort denne sesongen.
– Hva må til for å snu dette?
– Spør du meg, spør jeg deg. Det er tungt. Jeg vet faktisk ikke akkurat nå, mener han.
Planen er at ØIF Arendal-spillerne skal gå rett ut i juleferie ettersom cupfinalen er utsatt til mai måned.
– Det er kanskje like greit å ta ferie?
– Både og. Vi må snu hodene, analysere grundig hvorfor vi gjør som vi gjør. Dette kan vi ikke være bekjent av, mener han.
I kveldens serierunde gjorde lagene rundt ØIF Arendal på tabellen, Runar (seier mot Tønsberg Nøtterøy) og Nærbø (39-30 mot Bækkelaget), begge jobben.
– Vi må drite i hvor vi ligger på tabellen og ikke ha noe fokus på det. Vi må som sagt analysere og sørge for at dette ikke gjentar. Fortsetter denne trenden etter EM-pausen ser det ikke bra ut. Vi har et solid arbeid foran oss, avslutter ØIF Arendals beste spiller i kveld, Kristijan Jurisic.

Spillerne skal etter planen ha fri fra fellestreninger frem til over nyttår.