– Dette er helt uakseptabelt – ØIF Arendal

– Dette er helt uakseptabelt

ØIF Arendal spilte en solid match i 40 minutter i Trondheim. Så ble det helsvart.

Andre Jørgensen Hofstøl var naturlig nok skuffet etter 32-32 mot Kolstad i oktober på hjemmebane. I kveld var han enda mer skuffet da laget kastet bort en 20-14 ledelse mot Kolstad i Trondheim. Nå er det EM-pause.

– Dette er helt uakseptabelt og jeg fatter ikke hva som skjer. Det virker som spillerne tok juleferie de siste tjue minuttene av kampen. Helt uakseptabelt, oppsummerer en lite fornøyd André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no rett etter kampslutt.
Han var som vanlig tilgjengelig lett tilgjengelig etter kampen.
– Nei, dette er ikke greit. Akkurat nå har jeg ikke en god forklaring utover at det ble helsvart, sier Jørgensen Hofstøl.

Skuffa
For det ØIF Arendal leverte de første 40 minuttene var mer enn godt nok til å hente hjem to poeng i den siste kampen i 2021. Deretter ble det helsvart med tekniske feil, bomskudd og utvisninger i fleng. Det toppet seg da Mario Matic pådro seg sin tredje utvisning og måtte se resten av kampen fra tribunen. Ledelsen på 20-14 ble sakte, men sikkert spist opp og Kolstad gikk forbi og vant 27-24. ØIF Arendal kastet regelrett seieren bort, for defensivt leverte Kristian Jurisic som vanlig varene.
– Vi slutter å gå ordentlig på mål. Dette er så ekstremt skuffende. Jeg er så skuffa at jeg nesten ikke klarer å prate, sier Jørgensen Hofstøl om kampen som snudde fullstendig karakter i andreomgang.
Luka Panza og Jørgensen Hofstøl ba om store bevegelser i angrep i den siste timeouten.
– Det kom ikke, avslutter en skuffet André Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendal-spillerne reiste rett fra Kolstad Arena til Værnes for å fly hjem.