– Fem ganger på to år! – ØIF Arendal

– Fem ganger på to år!

Siden mars 2019 har våre trofaste supportere sittet ringside i Trondheim ikke mindre enn ganger. I kveld sitter våre svermere ringside med nissene.

Kveldens kamp blir etter alle solemerker Eirik Heia Pedersens siste kamp i ØIF Arendal-trøya. Her skaffer han straffekast mot Runar.

SUPPORTERBLOGG:

Siden mars 2019 har vi tatt turen til Trondheim ikke mindre enn fem ganger; to seriekamper, to sluttspillkamper og en cupkamp. Det blir veldig rart å se kampen på tv. Trondheim har blitt en tradisjon! Vi liker byen og turene dit er alltid gøy. Nå skal det legges til at alle fem kampene har endt med seier, det gjør det jo ekstra gøy. 

Ikveld blir det håndballstudio hos Hege. Sammen med 2-300 nisser skal vi prøve å få plass i sofaen. Vi regner med at mannen i huset, Knut, også er hjemme og at han gleder seg til 2 x Sunde skal lage leven i stua:)

Kolstad har i likhet med oss svingt litt i prestasjoner. De har yppet seg mot Elverum på bortebane den ene søndagen og tapt med kun ett mål for så to uker senere bli ydmyket på hjemmebane og tape med ti mål mot Haslum. Nå skal det nevnes at timer før kampstart mot Haslum ble det holdt pressekonferanse om storsatsingen og navn som Sagosen, Abelvik Rød, Gullerud og Bergerud ble presentert. Det må ha vært vanskelig for spillerne å prestere når de vet de ikke har en plass kommende sesonger. 

Men Kolstad har vist muskler. De har med seg en 10-målsseier mot Halden og en 8-målsseier mot Runar i de to siste kampene. Gutta våre står ovenfor en vanskelig oppgave. Vi vet at på sitt beste kan de slå alle, ikveld må forsvaret sitte bedre enn det har gjort den siste tiden. Da er det godt å vite at forsvarsbautaen Eirik er med i troppen! Klarer vi å tette igjen bakover er vi overbevist om at to poeng blir med hjem til Arendal. 

I og med at cupfinalen ble utsatt, kan gutta tyne ut de siste kreftene vel vitende om at de tar en velfortjent juleferie når 2 x 30 minutter er spilt. En juleferie som for oss supportere er helt greit siden vi ikke får sitte ringside. Så krysser vi fingre for at det åpnes for publikum innen vår første kamp i februar! Vi gleder oss!

Men først Kolstad, gutter, spill med hjertet på utsiden av drakta! GOD KAMP!

Vi vil også ønske alle i vår ØIF-familie en fantastisk jul! Den fineste gaven dere kan gi bort er tid med deres kjære!