Jurisic i storslag i Trondheim – ØIF Arendal

Jurisic i storslag i Trondheim

Kristijan Jurisic storspiller i kveldens kamp mot Kolstad. Andre omgang ser du på Direktesport.

Kristijan Jurisic storspiller i Trondheim. Arkivfoto

ØIF Arendal fikk en god start på omgangen. Mario Matic og 2 x Olaf Richter Hoffstad gjorde at ØIF Arendal fikk en best tenkelig start på matchen i Kolstad Arena. Selv om ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel og Mario Matic pådro seg en to-minutters utvisning hver etter drøyt ti minutters spill, ledet ØIF Arendal 7-3 etter tretten minutters spill.
Da så Kolstad-trener Stian Gomo Nilsen seg nødt til å ta en timeout for å justere hjemmelagets spill begge veier. Det hjalp delvis for hjemmelaget, ettersom ØIF Arendal fortsatte å male på. Mario Matic satt inn 9-6 etter nesten 19 minutters spill.
Kolstad fikk deretter litt mer fart i systemene og reduserte til 10-9 etter 22 minutters spill. Da våknet Jørg William Fiala Gjermundnes og hamret inn 11-9 på en underarm. Deretter falt tempoet litt i kampen – med desto flere dueller – og ØIF Arendal gikk til pause med 14-10. Den siste var en skikkelig perle – signert Sondre Paulsen på flyver femten sekunder før slutt. 14-10 er forøvrig samme pauseresultat som i kvartfinalen i NM i september.

Kristijan Jurisic har som vanlig stått sterkt i mål og står med i redningsprosent med 47%.

Kolstads Simen Lyse, som har satt inn 21 mål på de to siste kampene, har kun maktet å score ett mål i førsteomgangen i Trondheim, mye takket være en defensiv solid Richard Lindstrøm.

Olaf R. Hoffstad er ØIF Arendals toppscorer ved pause med fire mål.