Best på børsen igjen – ØIF Arendal
logo

Best på børsen igjen

Juryen var ikke i tvil om hvilken ØIF Arendal-spiller som var best i det helsvarte tapte mot Kolstad.

Kolstad gjorde som de norske håndballdamene i VM og snudde på mesterlig vis mot ØIF Arendal i Kolstad Arena.
På ti minutter var det full sprekk for ØIF, men hvem var best på børsen for Arendals-laget?

ØIF Arendal ledet med 20-14 midtveis i andre omgang. Men så var det jamnt slutt. Til slutt sto det 27-24 på resultattavla i favør av Kolstad.
Selv om ØIFs målvakt Kristijan Jurisic sto en kjempekamp i mål, lyktes ikke ØIF å komme over helsprekken midtveis i omgangen. Jurisic hadde 18 redninger og var suverent best på ØIF. Han får 5 poeng på ØIFs egen spillerbørs. I første omgang hadde Jurisic en redningsprosent på godt over 40. Den offisielle redningsprosenten endte med 41%.

Kristijan Jurisic ble banens beste spiller igjen. Arkivfoto.

3 poeng går til Olaf Richter Hoffstad. Venstrekanten ble lagets toppscorer og har nå notert seg for 65 mål i årets eliteserie.

Høyrekant Sander Løvlie Simonsen får 2 poeng på børsen. Sander scoret 4 mål.

Det siste poenget går til Richard Lindstrøm. Til tross for tre scoringer var han best i forsvar denne gang.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, David Rui, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.