AHO: – Vi kriger seieren hjem – ØIF Arendal

AHO: – Vi kriger seieren hjem

Tidligere ØIF Arendal-spiller Sindre Andre Aho var solid for Drammen i går kveld.

Tidligere ØIF Arendal-spiller Sindre A. Aho var god i Sparebanken Sør Amfi i går kveld.

– Vi kriger og kjemper for hver ball, for hvert mål og for hverandre. ØIF Arendal-spillerne er store og sterke, men vi fant noen veier rundt og det er alltid digg å vinne. En perfekt seier for oss, smiler Aho.

Toppscorer
Fem spillemål, et straffekast og to assist var fasiten hans mot gamleklubben i Sparebanken Sør Amfi. Det er ikke første gang bakspilleren spilte mot gamleklubben i Sparebanken Sør Amfi. Han er spesielt fornøyd med at Drammen-spillerne fulgte kampplanen fra start til slutt.
– Ja, vi holder oss til det vi avtalte og snakket om på forhånd. ØIF Arendal er et vanskelig lag å spille mot, men får også hull på Juri (red.anm: Kristijan Jurisic) etterhvert, selv om han leverte en rekke redninger på skuddene våre. Vi spiller en god kamp mot et lag som kommer til å slå tilbake, mener Aho.

For langt
Selv om Drammen tok en sterk borteseier i går kveld er avstanden opp til den ubeseirede serielederen Elverum seks poeng.
– Nå har vi to amputerte sesonger bak oss der vi ikke kunne kjempe om sølv. Vi legger ikke skjul på at vi er veldig lystne på sølvet, men det er mange kamper igjen av sesongen. Det blir tøft, men vi har et enda bedre utgangspunkt etter denne seieren, avslutter en smilende Sindre A. Aho overfor oifarendal.no.

Drammen har etter gårsdagens skaffet seg en luke på tre poeng ned til tredjeplasserte Runar Sandefjord. Nærbøs knepne 31-30 seier mot Haslum i går kveld sørget for at jærbuene gikk forbi ØIF Arendal på tabellen.