PAULSEN: – Dette gjør vondt, vi må back to basic – ØIF Arendal

PAULSEN: – Dette gjør vondt, vi må back to basic

Det ble en dårlig dag på jobben for klubbveteran Sondre Paulsen i går.

Klubbveteran Sondre Paulsen erkjenner at det er tungt om dagen, men vet at før eller siden vil det snu. Søndag er første sjanse, borte mot Sandefjord. Jørg William Fiala Gjermundnes (med ryggen til) og Mario Matic står til høyre for klubbveteranen.

-Vi treffer hverandre ikke i spillet vårt, gjør feil og er litt utrygge på hverandre og relasjonene på banen. Det er tungt, men vi må back to basic i alt vi gjør. Dette kommer til å løsne, selv om det er vondt akkurat nå, forteller en åpenhjertig Sondre Paulsen til oifarendal.no.

Snakke
Paulsen har vært ute en vinternatt før som håndballspiller. Han vet at alt snur, bare man jobber hardt og målrettet nok. Sandefjord i Jotunhallen blir første anledning til å snu den dårlige perioden laget er inne i.
– Vi må jobbe hardt, snakke enda bedre sammen og finne løsninger på de utfordringene vi står i nå. Alt snur en gang og vi skal gjøre alt for at det blir mot Sandefjord til søndag. Vi vant sist, men det er slutt på den tiden i norsk eliteserie at man har enkle kamper. Vi har alt å bevise og Sandefjord har levert gode resultater, senest mot Bækkelaget i kveld, sier Paulsen og sikter til uavgjortkampen lagene mellom i Nordstrand Arena i går onsdag kveld.

Må tørre
Paulsen er tydelig på at ØIF-spillerne må tørre å legge press på seg selv før søndagens bortekamp mot Sandefjord.
– Spillegleden kommer ofte sammen med flyten. Nå har vi to viktige kamper foran oss, med Sandefjord borte og Bergen hjemme til uka. Vi vet at vi kan. Toppnivået vårt er høyt, men bunnivået er altfor lavt. Vi har et par dager på oss til å trykke på de riktige knappene, slik at vi får snudd dette. Det er ikke slik at vi er blitt dårlige håndballspillere, men vi finner ikke ut av det sammen som lag. Vi skal ta med den gode perioden fra førsteomgangen i kveld, samtidig som vi må back to basic igjen. Selv om det gjør vondt nå, kommer det til å snu. Vi vet at vi jobber steinhardt for å snu dette. Derfor blir skuffelsen så stor når vi ikke får det til flyte sammen, gjentar og avslutter klubbveteran Sondre Paulsen.