Denne mannen ble best på børs mot Drammen – ØIF Arendal
logo

Denne mannen ble best på børs mot Drammen

Enig med juryen?

Kristijan Jurisic var som vanlig god, men det holdt ikke til annet enn prisen som banens beste spiller ifølge nettredaksjonens jury.

Drammen festet grepet om sølvplassen etter at de slo ØIF Arendal med 33-27 i Sparebanken Sør Amfi. I en kamp som var preget av bøttevis med tekniske feil og mange bomskudd, var det likevel ingen tvil om hvem som var ØIF Arendals beste.

Han sørget for 15 redninger, og det har nesten blitt en vane for Kristijan Jurisic å bli kåret ØIFs beste spiller. I kampen mot Drammen var det ingen tvil. 5 poeng går til ØIF-målvakten. Han gjorde i alle fall det han kunne for å snu tapsrekken til ØIF Arendal.

3 poeng er det Frederik Børm som får. Strekspilleren scorer fire mål, ett av dem en herlig underarm fra distanse, og han markerer seg også i forsvar.

Mario Matic får 2 poeng. VI har sett playmakeren hvassere, men han scoret fem mål og ble ØIF Arendals toppscorer.

1 poeng går til Olaf Richter Hoffstad som dessverre måtte ut med skade etter en overtråkk.

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen besto av Frode Johansen, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.