Forrykende, velspilt og tett! – ØIF Arendal

Forrykende, velspilt og tett!

ØIF Arendal ledet 9-6, men det er Drammen som leder knepent 17-16 til pause i Sparebanken Sør Amfi.

Herman Vildalen, August S. Olsen og Frederik Børm hadde noen solide dueller i første omgang.

Tross pandemi, snøvær og den heller labre beskjeden om at cupfinalen flyttes til Nadderudhallen, ble det en forrykende førstegang i Sparebanken Sør Amfi. Begge lag ville tydeligvis vise omverden at omstendighetene ikke betyr så mye når kampen er blåst i gang. Gjestenes Gøran Sørheim åpnet ballet, før Richard Lindstrøm fortsatte der han slapp mot Runar. Lagene fulgte hverandre tett og da Frederik Børm (!) satt inn 7-6 på et underarmsskudd ble fyr i teltet. Sammen mann satt inn 8-6 etter 12 minutters spill, før Lars Jakobsen løp inn 9-6. Deretter overtok Drammen initiativet i kampen og scoret fem strake – samt en god Sander Heieren i Drammen-målet -og ledelse 9-11 etter 19 minutters spill.
Jørg William Fiala Gjermundnes tente gnisten i ØIF-mannskapet på ny med en voldsom vilje og 10-11. Sander L. Simonsen fikk deretter to gode utspill og satt inn to strake like etter at Drammen hadde satt inn to nye mål. Etter 23 minutter ble Fiala Gjermundnes på ny spilt fint gjennom til utligning 13-13. Etter 25 minutter sto det 14-15 på tavla. Lagene fulgte hverandre frem til pause. Sondre Paulsen satt inn 16-17 sekundet før pausesignalet.

Drammen leder 17-16 til pause.

Andre omgang ser du direkte på Direktesport.