– Vi har altfor mange tekniske feil – ØIF Arendal

– Vi har altfor mange tekniske feil

Etter en oppløftende førsteomgang ble tekniske feil og bomskudd ødeleggende for ØIF Arendal i kveld.

Kristijan Jurisic leverte som vanlig en god kamp, men tekniske feil og bomskudd gjorde kvelden vanskelig med tanke på to poeng.

-Det blir vanskelig å vinne håndballkamper når vi har 15 tekniske feil. Det er hovedgrunnen til at vi taper. Håndball er brutal slik, oppsummerer en skuffet André Jørgensen Hofstøl overfor oifarendal.no like etter kampslutt.

Tidvis bra
For ØIF Arendal leverte tidsvis en god første omgang mot Drammen i Sparebanken Sør Amfi i kveld. ØIF ledet 9-6 og viste lenge en flyt som gjorde publikum optimistiske med tanke på poeng i kveld. Drammen snudde kampen i første omgang, men takket være en god avslutning av Sondre Paulsen sekundet før pause sto det 16-17 på tavla halvveis i kampen.

– I første omgang spiller vi tidvis bra, men i andre omgang gjør vi ikke jobben. For mange bomskudd, tekniske feil og vi vinner for få returer, sier Jørgensen Hofstøl videre.
De tidligere ØIF Arendal-spillerne Sindre A. Aho, Herman Vildalen og August B. Pedersen leverte alle en god forestilling for gjestene, mens Kristijan Jurisic var en av få spillere som leverte som forventet kampen sett under ett.
Drammen la i tillegg inn et ekstra gir i andre omgang, noe som gjorde aftenen hyggelig for gjestene. Drammen sa takk og farvel på 18-18 og økte ledelsen utover i omgangen og vant til slutt 33-27.
– Kristijan leverte en god match og er utvilsomt vår beste spiller, men vi har en stor jobb foran oss, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Allerede søndag kan ØIF Arendal-gutta reise kjerringa. Da venter Sandefjord i Jotunhallen. ØIF Arendal vant hjemmeoppgjøret 29-25.

PS: Nærbø vant 31-30 hjemme mot Haslum i kveld og gikk dermed forbi ØIF Arendal på tabellen.