– At gutta i hjørnet slenger litt med leppa er bare gøy – ØIF Arendal

– At gutta i hjørnet slenger litt med leppa er bare gøy

Hermann G. Vildalen var naturlig nok en fornøyd mann etter kveldens 33-27 seier mot gamleklubben.

Hermann Vildalen var en fornøyd mann etter kampen mot gamleklubben, selv om han i denne situasjonen viste sin misnøye med en beslutning fra kampens sortkledde.

-Jeg var veldig spent før kampen. Dette kunne ha gått begge veier, men vi fant flyten og dro seieren hjem, sier en fornøyd Hermann Vildalen til oifarendal.no etter kampen.

Flyt
For det ble et hyggelig gjensyn med gamleklubben for Hermann Vildalen, Sindre Aho, August B. Pedersen og André Bergsholm Kristensen. Vildalen satt inn fem mål, noen færre enn normalt for hans vedkommende denne sesongen.
– Ja, det ble en del bom, men ØIF Arendal var gode til å ta høyde på meg. Derfor fikk jeg spilt en del pasninger videre. Vi vant og det er jeg veldig fornøyd med, sier Vildalen som innrømmer at han forventet en solid folkefest på tribunen i Sparebanken Sør Amfi.
– Pandemien og alle restriksjonene legger en naturlig demper på alt, men gutta bak i hjørnet der oppe leverte jo varene, smiler Vildalen og peker mot Det Røde Hjørnet. ØIF Arendals ferske ungdommelige supporterklubb var høylytte i kveldens kamp.
– Jeg skulle ønske at vi også hadde slike engasjerte supportere. Det er bare gøy at de lager litt liv og ønsker meg og de andre tidligere ØIF-spillerne velkommen på sitt vis. De lager liv og det kan bare bli mer av i norsk håndball, skryter Hermann Vildalen.

Andreplassen
Vildalen tror det blir krevende å ta igjen serieleder Elverum i jakten på seriegullet. Det er seks poeng opp til elverumsingene.
– Da må vi vinne resten og Elverum tape en del kamper. Vi ligger godt an med tanke på sølvplassen, men det er mange tøffe kamper som gjenstår. Vi må bare gjøre vårt i hver eneste kamp fremover, avslutter Vildalen som kunne juble for to poeng foran mor og far Vildalen på tribunen i Sparebanken Sør Amfi i kveld.