Slo Halden med minst mulig margin – ØIF Arendal

Slo Halden med minst mulig margin

Kveldens runde i Rema 1000-ligaen bød på nye, dels overraskende resultater.

At det er dels overraskende resultater i Rema 1000-ligaen denne sesongen, overrasker ingen. Kveldens runde var intet unntak.

Tønsberg Nøtterøy fikk virkelig sving på sakene på hjemmebane mot Kolstad. Robert Hedins menn slet lenge med å få fart på poengfangsten i årets sesong, men etter kveldens 35-30 hjemme mot Kolstad har Kennie Boysen & co sanket åtte poeng og har heng på lagene over nedrykksstreken. Boysen viste gammel storhet mot trønderne i kveld og banket inn hele ti mål. Kolstads Gabriel Setterblom ble som vanlig mestscorende for rødrøyene. Denne gang satt han inn åtte mål. Nøtterøy ledet 17-15 til pause.

I Tistedalshallen kjempet Halden og Kristiansand om poengene. Tidligere ØIF Arendal-spiller Eirik Køpp har virkelig fått frem skuddarmen den senere tid. I kveld satt inn ni av Kristiansands 30 mål. Morten Bøe Linder satt inn ni mål for Halden, men det hjalp ikke ettersom hjemmelaget kun maktet å score 29 mål i den jevne kampen. Dermed kunne Kristiansand ta med seg begge poengene hjem til Sørlandet.

Eirik Køpp satt inn ni mål for Kristiansand i kveldens serierunde.

I Sandefjord var det knyttet spenning hvorvidt Runar Sandefjord kunne bli det første laget som ville ta Elverums skalp i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Elverum festet grepet med 16-12 til pause og vant til slutt 31-28 i Runarhallen. Christoffer Rambo overlot for en gangs skyld toppscorertittelen til en lagkamerat. André Pung Tuzov satt inn ni mål for Runar, mens Orri Freyr Thorkelsson ble Elverums toppscorer med åtte mål.

Det begynner virkelig å brenne et lys for Bergens eksistens som toppklubb på øverste nivå. I kveld måtte de dra slukøret hjem fra Lørenskog med tap 30-21 mot Fjellhammer. Herman Gjekstad var sikkerheten selv på straffekast og satt inn syv stykker samt et spillermål for grønntrøyene og ble dermed toppscorer. Birk Inselseth satt inn syv for Bergen. Fjellhammer ledet 17-11 ved halvtid. Dermed ligger Bergen sist på tabellen med fire poeng.

Sjekk tabellen i Rema 1000-ligaen her: https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=402553