Kan denne mannen overliste våre overmenn? – ØIF Arendal

Kan denne mannen overliste våre overmenn?

ØIF Arendals drøm om spill i EHF European League røk mot det franske stjernegalleriet PAUC tidligere i høst, men i kveld kan en tidligere ØIF-rival stikke kjepper i hjulene på det franske maskineriet.

Svenske Michael Apelgren hadde stor suksess med Elverum. Nå trener han svenske IK Sävehof som skal opp mot franske PAUC i kveld.

PAUC sendte som kjent ØIF Arendal ut av kvalifiseringen til gruppespillet i EHF European League tidligere i høst, men svenske Sävehof maktet å komme gjennom nåløyet. Den svenske storklubben gjester nettopp Provence og PAUC tirsdag kveld.
Det er derimot franskmennene som har presset på seg, selv om det kun er to spilt to runder i gruppespillet i EHF European League, før møtet med norske Vetle Eck Aga, Alexander Westby og Sävehof i kveld. Svenskene har vunnet en av to kamper, mens PAUC har tapt begge sine.

PAUC – Sävehof sendes klokken 18:40 på Viaplay. Klokken 20:30 sendes HBC Nantes, som sendte ØIF ut av samme turneringen i oktober 2018, hjemme mot danske GOG.
Totalt tolv kamper fra de fire gruppene sendes på Viaplay med kampstart enten 18:45 eller 20:45 i kveld.