Disse lagene venter Grane J16 i Bringserien – ØIF Arendal

Disse lagene venter Grane J16 i Bringserien

Grane J16 sine motstandere i den nasjonale Bringserien er klare. Hvittrøyene åpner med hjemmerunde i julestria.

Illustrasjonsbilde.

Våre venner i Grane Arendal har arbeidet godt med rekrutteringen de siste årene og det er derfor ingen overraskelse at klubben igjen er å finne i den landsomfattende Bringserien for 16-åringer. Laget kvalifiserte seg til Bringserien for to uker siden. I dag kom avdelingsoppsettet og Grane Arendal starter med å være vertskap for Oppegård og rivalene fra Våg 5. desember.

I februar er det borterunde mot Halsen og Vang, før Vestby og Sotra står for tur 13. mars. Første helgen i april venter Njård og Hødd i den store fellesrunden der samtlige lag i de ulike Bringserie-avdelingen samles til storhelg.

Det beste laget i hver avdeling går videre til nasjonalt sluttspill helgen 6.- 8.mai 2022. Det beste toerlaget på tvers av samtlige avdelingene i Bringserien får også plass i sluttspillet.

Vi ønsker Grane Arendal J16 lykke til!