Enig med spillerbørs-juryen? – ØIF Arendal

Enig med spillerbørs-juryen?

Denne spilleren var best – og disse fikk poeng på dagens spillerbørs.

Sander L. Simonsen og Magnus Søndenå leverte begge varene mot Tønsberg Nøtterøy i kveld.

ØIF Arendal brukte en omgang på å løpe Tønsberg Nøtterøy i senk og det var mer enn nok til å vinne kampen 33-30. ØIF Arendal ledet 19-11 til pause, i en omgang hvor både Mario Matic, Magnus Søndenå, Sander Simonsen og Kristijan Jurisic viste storspill.

I andre omgang så vi mindre til Matic og Jurisic, men Søndenå fortsatte å banke inn mål og ble ØIFs toppscorer med 7 mål. Magnus gjorde knapt en feil fremover på banen og var også sikkerheten selv på straffekast. Søndenå får 5 poeng av ØIFs egen jury.

Han fikk imidlertid skarp konkurranse av høyrekant Sander Simonsen. Sander leverte flere praktscoringer fra kant og spesielt lot vi oss imponere av skuddet som gikk i bue over gjestenes keeper. Sander får 3 poeng på børsen.

Olaf Richter Hoffstad scoret tre mål i hver omgang og belønnes med 2 poeng på børsen.

1 poeng går til Richard Lindstrøm som scoret noen avgjørende mål i andre omgang.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.