SUPPORTERBLOGG: – Vi må snakke litt om Robert Hedin – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: – Vi må snakke litt om Robert Hedin

Svermen setter kursen mot Nøtterøyhallen i kveld. Der venter Robert Hedin – og det blir vel som vanlig?

Svermen er på plass når Tønsberg Nøtterøy venter klokken 17 søndag ettermiddag.

Det skjer mye om dagen og man skal holde tunga rett i munnen for å få med seg alt. Vi må innrømme at vi tenker mye på cup og det faktum at vi har spilt oss til nok en semifinale. Men nå er det serien som gjelder, og denne gangen skal vi gjeste Nøtterøyhallen og måle krefter med Robert Hedin sitt Tønsberg Nøtterøy. De står med kun en seier så langt i sesongen og ØIF er soleklare favoritter. Det var vi også mot Kolstad hvor vi måtte ta til takke med uavgjort og vi kan ikke tillate oss og undervurdere noen motstandere i ligaen! 

Vi må snakke litt om Hedin. Det er alltid temperatur når han står som lagleder, han er sjeldent enig med dommere og er ikke redd for å gi uttrykk for det. Spørsmålet blir om han kommer unna med ett gult kort eller må ta to minutter eller flere:) 

Denne uka fikk vi en fantastisk nyhet! Klubblegenden, bautaen Eirik Heia Pedersen gjør comeback. Det gleder mange håndballhjerter, Eirik betyr enormt mye for oss både på og utenfor banen og vi kommer til å juble ekstra mye når nummer 14 løper inn på banen! Vi fikk en koselig prat med Eirik lørdag ettermiddag, han var klar, men han var usikker på om han fikk spille… Vi håper selvsagt på spilletid for bauta Heia Pedersen! 

Vi er en god gjeng som setter kurs mot Nøtterøy og hver eneste en betyr enormt mye for oss og for gutta! Bortekampene er så mye mer enn 60 minutter håndball. Det er samhold, latter, vennskap, forventninger, og på bussen idag er det atter en gang nye ansikter med, det er ekstra gøy.

Vår skjønne Torill (red.anm: Delerud) sørger for kaffe, her har 70 Daim-cookies blitt til i morgentimene, sjefen sjøl Jørn er på plass med både trommer, loddbøker, premier og sitt alltid sprudlende humør – dette blir atter en bra tur! 

Idag hadde det vært deilig med en stor-seier, vi vil opp i ryggen på teten igjen!

God kamp!

Svermen-hilsen Ingrid og Kari Sunde