– Vi må tåle favorittstempelet – ØIF Arendal

– Vi må tåle favorittstempelet

Det mener Jørg William Fiala Gjermundnes før søndagens bortekamp mot tidligere landslagssjef Robert Hedins Tønsberg Nøtterøy. Han advarer likevel mot et mannskap på desperat poengjakt.

TOUCH: Jørg William Fiala Gjermundnes fastslår at ØIF Arendal er favoritter mot Tønsberg Nøtterøy, men advarer samtidig mot et lag i desperat poengjakt.

– De har ingenting å tape, men alt å vinne. Det er en kjempe farlig situasjon, advarer Fiala Gjermundnes som selv endelig var back on track igjen hjemme mot Halden sist søndag. Der prikket kristiansanderen inn ti mål.

Uvant hvile (!)
Uka som ligger bak oss har ikke vært hvilken som helst uke sett med ØIF Arendal-spillerens øyne og kropper. For første gang siden månedskiftet august/september har spillerne hatt fri i midtuken.
– Utrolig deilig å få hvilt kroppen litt. Selv om vi har fått hvilt kampmodusen, har vi likevel fått trent veldig godt. Vi er klare for å hente to poeng mot Tønsberg Nøtterøy, men det er ikke snakk om en undervurdering. De kommer til å væe hundre prosent skrudd på og er vi ikke til stede blir det tøft, advarer han.
– ØIF Arendal er favoritter med andre ord?
– Ja, det er vi. Det presset må vi tåle, svarer han.

Liten kniv
ØIF Arendal må vinne morgendagens kamp for å gjeninnta andreplassen på tabellen, mens Tønsberg Nøtterøy kun har sikret seg én seier så langt – mot Halden. ØIF Arendal ligger på 6.plass før helgens kamper, dog med en kamp mindre spilt enn lagene over med unntak av Runar. Tønsberg Nøtterøy ligger på 13.plass og dermed nest sist. Søndagens vertskap bør med andre sikre poeng for å ikke forbli i bunnen av tabellen.

– For oss blir det som vanlig viktig å ta bort tekniske feil, stå godt i forsvar og få løpt inn enkle kontringsmål. Da kan vi få kampen inn i vårt spor, tror han.
En spiller han advarer mot er Tønsberg Nøtterøy danske veteran, Kennie Boysen.
– Han kan gjøre det ekkelt for oss, så han skal vi være oppmerksomme på, avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes dagen før dagen.

PS: Sondre Paulsen har slitt med en strekk etter Halden-kampen og er foreløpig usikker med tanke på søndagens kamp.